RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#91320  Szerző: Glenn

Ismét győzött a bulvármédia. Ilyen katasztrófa, meg olyan tragédia lesz, stb...
Ez a hóhelyzet egy nudli volt a 25 évvel ezelőttihez képest, de legalább jó sok lejárt szavatosságú cuccot el lehetett így adni. :stare:
 #91307  Szerző: mimi

Helyzet majd akkor lesz, amikor elkezd olvadni és visszafagy...
 #91259  Szerző: asimov

Tegnap delutan, este ota folyamatosan es kokemenyen havazik itt, es ma mar, idonkent eros szel is tarsul ehhez.
Amennyiben lesz "hohelyzet" kis hazankban, akkor az ma lesz.
 #91256  Szerző: szemilan

Én most száltam ki az autóból, kb egy óra mulva megyek hazafelé. Elég szarok voltak az autak. Hókotróval nem találkoztam.
 #91255  Szerző: LuciFerko

Fejérben több utat is le kellett zárni, pedig nincs nagy szél.
 #91250  Szerző: mlaszlo

Ismét havazik a fél országban, pedig mintha azt jósolták volna, hogy a tegnapi nap folyamán eláll a havazás vagy rosszul emlékszem?
 #91190  Szerző: asimov

A par napja latott, Hold koruli fenyudvarunk "hires lett" :) : Hatalmas gyűrű volt a Hold körül
 #91189  Szerző: mlaszlo

Zoey írta:Miskolcon kb. 11 óra óta újra folyamatosan, elég sűrűn esik a hó, a hőmérséklet -7,-8 fok körül van.
Pest-megyében is újra esik a hó, nem nagy pelyhekben, hanem az a porhó féleség, de megmarad mindenhol, kb. 2-3 cm eshetett ma eddig, utak egyelőre nem nagyon vannak takarítva, így jelentősen lelassult a közlekedés.
 #91186  Szerző: Zoey

Miskolcon kb. 11 óra óta újra folyamatosan, elég sűrűn esik a hó, a hőmérséklet -7,-8 fok körül van.
 #91175  Szerző: Csongii

rmihaly76 írta:update:
Kb. 15 perce, nagy pelyhekben es surun elkezdett (ujra) havazni.. :S
Nálunk egész reggel szakadt a hó szinte és most is esik. Úgy 6-7 Centi lehullott tegnap óta megint.
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 209