Pasa írta:Szerintem ekkora szokott lenni, csak most a karifa miatt még nagyobb az egész logó. De hogy minek a HD logó az SD adáson...?Azt hallottam, hogy így akarják, hogy akik SD változatot nézik lássák hogy ideje be újítani HDTV-t.
Pasa írta:Szerintem ekkora szokott lenni, csak most a karifa miatt még nagyobb az egész logó. De hogy minek a HD logó az SD adáson...?Azt hallottam, hogy így akarják, hogy akik SD változatot nézik lássák hogy ideje be újítani HDTV-t.
LuciFerko írta:ok.köszcenterweb írta:LG asszemLuciFerko írta:tegnap amjdnem vettünk MPEG4 tuneres plazmatévét de csak 82 centis volt belőle, apám meg ragaszkodott a 106 centishez ami leárazva volt 149e amúgy 200 valamennyi lett volna. Amúgy kábeltévén az M1 elég pocsék rajta. Homályos és picit szellemképes is.Milyen tv volt az a 82 centis?
centerweb írta:LG asszemLuciFerko írta:tegnap amjdnem vettünk MPEG4 tuneres plazmatévét de csak 82 centis volt belőle, apám meg ragaszkodott a 106 centishez ami leárazva volt 149e amúgy 200 valamennyi lett volna. Amúgy kábeltévén az M1 elég pocsék rajta. Homályos és picit szellemképes is.Milyen tv volt az a 82 centis?
LuciFerko írta:tegnap amjdnem vettünk MPEG4 tuneres plazmatévét de csak 82 centis volt belőle, apám meg ragaszkodott a 106 centishez ami leárazva volt 149e amúgy 200 valamennyi lett volna. Amúgy kábeltévén az M1 elég pocsék rajta. Homályos és picit szellemképes is.Szia!
LuciFerko írta:tegnap amjdnem vettünk MPEG4 tuneres plazmatévét de csak 82 centis volt belőle, apám meg ragaszkodott a 106 centishez ami leárazva volt 149e amúgy 200 valamennyi lett volna. Amúgy kábeltévén az M1 elég pocsék rajta. Homályos és picit szellemképes is.Milyen tv volt az a 82 centis?
LuciFerko írta:tegnap amjdnem vettünk MPEG4 tuneres plazmatévét de csak 82 centis volt belőle, apám meg ragaszkodott a 106 centishez ami leárazva volt 149e amúgy 200 valamennyi lett volna. Amúgy kábeltévén az M1 elég pocsék rajta. Homályos és picit szellemképes is.főleg, ha szarul van bekötve...