RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#91596  Szerző: Milán

Síííírok :wailing:
Megunták a zenét, és átkapcsolták :D :yeah:
 #91594  Szerző: Milán

Aztamindenit.... :D
A szignálokat sikerült ellopni a Class FM-től. :D
Viszont kb. 10 percig reklám ment. (Biztos azt is úgy lopták) :D
 #91366  Szerző: Milán

Szerintem a Lounge Rádió simán megérdemelne egy frekvenciát Budapesten.
Nagyon jól összevan rakva, bár itt volt valami "baki".:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
 #90431  Szerző: Csongii

SySERR írta: Unreal Hostingosok ezt a dolgot nagyon rugalmasan kezelik. Akar 2 fizetesi alkalom kozott is tudsz modositani barmikor. Tarhelyet a radio stream melle meg fagyipenzert adjak.
Az jól hangzik. Mindenképp bevésem a szürkeállományba. :yes:
 #90430  Szerző: Nickman

A hozzászólásomat töröltem, mert már nem aktuális.
 #90401  Szerző: SySERR

Csongii írta:
radukanorbert írta: Ha jól tudom áttértek shoutcastre, mármint szerver oldalon. Amit adnak "admin" felületet, az a shoutcast admin felülete :) Neked meg nem kell bemutatnom, hogy az mire jó :)
Annó nálunk a stream-et és a webtárhelyet adták. A stream az olyan volt amilyen, nem volt vele nagyon gond. A tárhely kicsit problémásabb volt, mert pl amikor a weboldal fejlesztése miatt a PHP.ini beállítást kellett volna módosítani, nem tudták, mert azt mondták, hogy a többi felhasználóra is érintve lenne. Kb 2 hónap után üzemeltek be egy új webszervert, ahol már ment rendesen.
Hja, itt csak a stream van náluk. A tárhelyet a dima üzemelteti és velük nem nagyon van eddig gond.
Viszont gondolkodtam már rajta, hogy leadni a streamet és esetleg az Unreal Hostingosokknál bérelni. A fő problémám nekem az, hogy nem tudom azt se mennyien hallgatják online vajon. Mert amennyiben csak 30-40 ember vagy 80-90, akkor felesleges havi 9 répát kifizetnünk, amikor 2-3 ropiért van 100-150-es stream. Szabad számítógép pedig van amiről lehet üzemeltetni.

Köszi a sok leírást, hasznos volt nagyon mindenkitől. 8-)
Unreal Hostingosok ezt a dolgot nagyon rugalmasan kezelik. Akar 2 fizetesi alkalom kozott is tudsz modositani barmikor. Tarhelyet a radio stream melle meg fagyipenzert adjak.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 99