RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#91722  Szerző: djlacee

Pl hétvégén szinte egész nap zene megy, és van Top100-as lista is
 #91721  Szerző: Mipi

mlaszlo írta:Szerintem rövidesen felveszi a német VIVA arculatát a magyar verzió is, már megy egy "hamarosan" promo, amiben egy csúcsára állított hegyes háromszögben jelenik meg ez a felirat szürke-fekete arculattal.
A német VIVA arculata az nekem nagyon bejön. De az igaz amit írnak hogy ne legyen olyan műsorstruktúra mint a németé mert ott tényleg kevés a zene.
 #91711  Szerző: Attis

djlacee írta:Azért én némi minőségbeli különbséget felfedeztem a német-osztrák és a magyar VIVA között :punch: ja, és FTA
Kb. egy éve nem láttam a német verziót. Viszont, ahogy elnézem a weboldalukat, abszolút nem is hiányzik. A délelőtti - kora délutáni órákon kívül már semmi zene.
Talán, amiért a magyar VIVA nem megy el ebbe az irányba, az az, hogy túl pici a piacunk. Nem hiszem, hogy egy ilyen műsorstruktúra megérné nálunk.
 #91708  Szerző: djlacee

Azért én némi minőségbeli különbséget felfedeztem a német-osztrák és a magyar VIVA között :punch: ja, és FTA
 #91706  Szerző: mlaszlo

Nickman írta: Várható volt. Azt gondoltam, hogy előbb váltanak, de így is csak 1 évet "késtek". Személy szerint nekem jobban tetszik a német arculat, a jelenlegin is csak lányok pózolgatnak. :sick: Na de a műsorrenden eléggé kéne változtatni, hogy valami értelmesebb csatorna legyen, mert ez így egy kalap ****. (Mondjuk eddig is az volt.)
Sajnos ezen nem hiszem, hogy változtatni fognak, a németen még ennyi zene sincs, azon délután 4-től hajnalig csak sorozatok és Nickelodeon-os rajzfilmek mennek.
 #91705  Szerző: Nickman

mlaszlo írta:Szerintem rövidesen felveszi a német VIVA arculatát a magyar verzió is, már megy egy "hamarosan" promo, amiben egy csúcsára állított hegyes háromszögben jelenik meg ez a felirat szürke-fekete arculattal.
Várható volt. Azt gondoltam, hogy előbb váltanak, de így is csak 1 évet "késtek". Személy szerint nekem jobban tetszik a német arculat, a jelenlegin is csak lányok pózolgatnak. :sick: Na de a műsorrenden eléggé kéne változtatni, hogy valami értelmesebb csatorna legyen, mert ez így egy kalap ****. (Mondjuk eddig is az volt.)
 #91700  Szerző: mlaszlo

Szerintem rövidesen felveszi a német VIVA arculatát a magyar verzió is, már megy egy "hamarosan" promo, amiben egy csúcsára állított hegyes háromszögben jelenik meg ez a felirat szürke-fekete arculattal.
 #91108  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:
Pasa írta:De jó, hogy nálunk nincs ez a gagyi...
Úgy látszik tévedtem, mert a PORT.hu -n jó műsort írnak, de az EPG-ben hülyeség van
A Comedy Central össze-vissza tologatja az időpontokat, van amikor ad ki frissítést róla, van amikor nem, de ha ki is ad frissítést, nem biztos, hogy minden szolgáltató tudja frissíteni az EPG-ét.
Mindenesetre nem tudom miért esik nehezükre tartani a kiadott műsort, minden más csatorna nagyjából tartja a kezdési időpontokat, csak ők nem (illetve a Stroy4 ilyen még). Eleve egy 24 perces sorozatra nem 25 perc műsoridőt kellene hagyniuk, amikor tudják, hogy reklám is ajánló is lesz benne.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 106