Egy mondatba foglalva: nagyon élveztem a tegnapi showt (A Dal - döntő), de azért kifejtem kicsit részletesebben.
Úgy gondolom, mindenki oda tette magát, javítottak, módosítottak a produkciókon, volt ki díszletet, más ruhát cserélt, de szinte mindenkinél volt változás, és szerencsére jó irányba.
Nem meglepő, hogy a legjobb nyolcba jutott dalt csak pozitív vélemény érte a zsűri részéről. Szimpatikusak voltak így, hogy nem mondtak semmi bántót!
A legjobb négybe jutott dalnál azon lepődtem meg, hogy Tóth Gabi nincs ott, azt gondoltam volna, simán négyben lesz. Gyurcsíkot sajnáltam a legjobban, de mindenkit egy kicsit, mivel nagyon jók voltak. Aztán a zsűri eldöntötte, csodálkoztam, hogy Királyék egy szavazatot sem kaptak, de végül az nyert, akinek a négyből én is szurkoltam, a Compact Disco.
Lesz még mit javítani a dalon, az éneklésen, de egy jó háttér és a kiváló hangzás sokat segíthet. Szerintem a legjobb döntés született, mert bár Tibinek inkább szurkoltam, úgy gondoltam a döntő előtt, hogy ezzel a dallal nagyobb sikert érhetünk el.
Nagy pirospont az mtv-nek a kitűnő látványért és hangzásért, a bakimentes döntőért, minden profi volt,örülök, hogy eljutottunk erre a szintre, és hogy végre komolyan veszik az Eurovíziót, ami nagy nehezen, de talán ismert és kedvelt lett hazánkban is. Jövőre ilyen nézettség mellett még szép, hogy lesz folytatás, remélem ezt a Bakuban esetlegesen elért rossz eredményünk sem fogja befolyásolni. De ne ebből induljunk ki, hajrá Compact Disco, most már nem kell izgulni, ki képviseli Magyarországot, most már csak szurkolni kell!