RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#92354  Szerző: djlacee

De szól
 #92349  Szerző: Ivoa

Nem szól az Alisca streamje. Nem lehet többé szekszárdi híreket hallgatni Bp-en? :P
 #92342  Szerző: mlaszlo

Úgy hallom a 106.5 csöndben van, igaz nálam erősen jön a 106.6 Lánchíd rádió, de máskor autóban valamennyire mindig jön a 106.5 Rádió1 is, most semmi, mintha nem is menne az adó.
 #92318  Szerző: Ivoa

bandras írta:
Ivoa írta:
mimi írta:A Story az Sanoma. Az Axel Springer megyei lapokat, Világgazdaságot, Kiskegyedet, TVR7-et, Autó-Motort, Lakáskultúrát, meg ilyeneket ad ki.
Igazad van. A Click AS-érdekeltségű, a Sanomának semmi köze hozzá.

Miből gondolod, hogy AS érdekeltség? Ha a Lengyel Andrásból, akkor az nem stimmel, mert a clickes és a springeres Lengyel András nem ugyanaz a személy.
Nem? Azt hittem pedig. Advenio/Prodo Voice érdekeltség?
 #92310  Szerző: bandras

Ivoa írta:
mimi írta:A Story az Sanoma. Az Axel Springer megyei lapokat, Világgazdaságot, Kiskegyedet, TVR7-et, Autó-Motort, Lakáskultúrát, meg ilyeneket ad ki.

Miből gondolod, hogy AS érdekeltség? Ha a Lengyel Andrásból, akkor az nem stimmel, mert a clickes és a springeres Lengyel András nem ugyanaz a személy.
 #92288  Szerző: Ivoa

#92286  Szerző: veterán

Érdekes a netes adás, kb. 20 percenként megszakad és ilyenkor a Welcome to Saint Tropez megy.
 #92270  Szerző: mimi

Ivoa írta:
asr27 írta:194/2012. A Médiatanács által 2011. szeptember 29-én közzétett, a Budapest 92,9 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására a Radio Papa Kft. és a Radio Code Broadcast Kft. Pályázóktól beérkezett Pályázati Ajánlatok pályázati nyilvántartásba vétele

Szerintem nem biztos, hogy a R1 kapja a 92.9-et...
Mint ahogy az sem 100%, hogy a Click kapja a 96.4-et. Érdemes megnézni, hogy a Click az Axel Springer (Story4/5, helyi megyei lapok) érdekeltségébe tartozik, és az AS finoman fogalmazva sem jobboldali orientáltságú.

Mellesleg a R1 jobban is járna a 96.4-gyel.
A Story az Sanoma. Az Axel Springer megyei lapokat, Világgazdaságot, Kiskegyedet, TVR7-et, Autó-Motort, Lakáskultúrát, meg ilyeneket ad ki.
 #92233  Szerző: Ivoa

asr27 írta:194/2012. A Médiatanács által 2011. szeptember 29-én közzétett, a Budapest 92,9 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására a Radio Papa Kft. és a Radio Code Broadcast Kft. Pályázóktól beérkezett Pályázati Ajánlatok pályázati nyilvántartásba vétele

Mint ahogy az sem 100%, hogy a Click kapja a 96.4-et. Érdemes megnézni, hogy a Click az Axel Springer (Story4/5, helyi megyei lapok) érdekeltségébe tartozik, és az AS finoman fogalmazva sem jobboldali orientáltságú.

Mellesleg a R1 jobban is járna a 96.4-gyel.
 #92227  Szerző: asr27

194/2012. A Médiatanács által 2011. szeptember 29-én közzétett, a Budapest 92,9 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására a Radio Papa Kft. és a Radio Code Broadcast Kft. Pályázóktól beérkezett Pályázati Ajánlatok pályázati nyilvántartásba vétele

• 1
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 482