RADIOSITE Fórum

• Informatika

#92331  Szerző: szemilan

Elvileg 1 évig, még marad a Tisztaszoftver Program.
 #92314  Szerző: mimi

Én a táp körül néznék szét, ha az gagyi, sok furcsaságra képes... Az aksinak csak a gép kikapcsolt állapotában van szerepe, értelemszerűen.
 #92313  Szerző: LuciFerko

Érdekes módon, a BIOS-ban jól jár az óra. Akkor viszont a Kernelt üti szét valami.
 #92307  Szerző: LuciFerko

Nekem így van de most meg késik 3 percet pár óra után. Előtte meg sietett. Az elemcsere megoldás lehet?
 #92306  Szerző: mimi

szemilan írta:Megoldást talán az jelenthetne, hogy naponta frissítene a netről. De a microsoftos óra elvileg kb hetente frissít.
Futtatásba írd be: regedit
Menj ide: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\W32Time\TimeProviders\NtpClient
SpecialPollInterval-on duplaklikk
Érték: 86400, Alap: decimális
 #92304  Szerző: szemilan

FLaci81 írta:
FLaci81 írta:
Pasa írta:Azért érdekelne engem is, vajon mi okozhatja ezt? Az én 6 éves gépemen még az eredeti - 6 éves - XP fut, az óra halálpontos...
Már 8 percet siet azóta, hogy nem nyúltam hozzá...
Ma már 10 percet siet az óra.
Mindegy ez van.

Megoldást talán az jelenthetne, hogy naponta frissítene a netről. De a microsoftos óra elvileg kb hetente frissít.
 #92300  Szerző: FLaci81

FLaci81 írta:
Pasa írta:Azért érdekelne engem is, vajon mi okozhatja ezt? Az én 6 éves gépemen még az eredeti - 6 éves - XP fut, az óra halálpontos...
Ma már 10 percet siet az óra.
Mindegy ez van.
 #92248  Szerző: FLaci81

A többi gépemnél nincs is gond, jól járnak az órák, még a 12 éves 22 KG-ot nyomó dual PIII-mas serverembe is atom az óra...
A 2008-ban 220 ezer Ft-ért (monitor nélkül) vásárolt gépem, már nem is tudom mióta csinálja ezt, vagy 2 éve tuti, de semmi gond a géppel, csak ez az órasietés ne lenne...
 #92247  Szerző: FLaci81

#92124  Szerző: Glenn

Azért érdekelne engem is, vajon mi okozhatja ezt? Az én 6 éves gépemen még az eredeti - 6 éves - XP fut, az óra halálpontos...
  • 1
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 330