RADIOSITE Fórum

• Ayudate Holding (DoQ, SportKlub)

#9235  Szerző: LuciFerko

hány ismétlőcsatorna kell még??? Miért nem lehet új ÉRTELMES tartalmat előállítani?? Szégyen...
 #9234  Szerző: tomee87

Na elindult nálunk is a Poén!. Minőségileg teljesen rendben van, viszont szerintem műsorilag elég gyenge, megkockáztatom, hogy az IKO-s csatornák közül ez a legrosszabb (ezen tényleg csak ismétlések mennek).
 #9145  Szerző: djlacee

Mauro írta:
MikySoft írta:
djlacee írta:Ááá, Coolon most a "Celeb vagyok, ments ki innen" ismétlése megy, utána meg "Győzike", South Park sehol, majd 23:55-kor lesz... Rájöttek hogy az eMmTíVí -n is ilyenkor megy?

Egyszerűen nevetséges. Celeb vagyok ismétlés. Még mi a faszomat nem fognak ismételni az RTL-ről?
Legyen ön is milliomost.
aztán meg a pókerarcot, széfet :lol:
 #9144  Szerző: Mauro

MikySoft írta:
djlacee írta:Ááá, Coolon most a "Celeb vagyok, ments ki innen" ismétlése megy, utána meg "Győzike", South Park sehol, majd 23:55-kor lesz... Rájöttek hogy az eMmTíVí -n is ilyenkor megy?

Egyszerűen nevetséges. Celeb vagyok ismétlés. Még mi a faszomat nem fognak ismételni az RTL-ről?
Legyen ön is milliomost.
 #9097  Szerző: rsite1

#9094  Szerző: Zoshi

Nincs sp, ma lesz, aztán csak szombaton...
A Celebet nagyon fontos ismételni tényleg...
A logo meg.. ""Király"", Havazik a logo, de jóó. :D
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 43