RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#92359  Szerző: Csongii

Snake írta:
csonkamate írta:azt irják a facebookon hogy március elején indulnak
Nem mondooooooooooood. :ayfkm:
Nem mondta, csak írta. ^^
 #92351  Szerző: Snake

csonkamate írta:azt irják a facebookon hogy március elején indulnak
Nem mondooooooooooood. :ayfkm:
 #92350  Szerző: csonkamate

azt irják a facebookon hogy március elején indulnak
 #92172  Szerző: veterán

Meg hát ez a logo, gyerekek... ezek semmit nem értenek az imaging-hez, promócióhoz. Remélem a rádiózáshoz annál inkább fognak majd.
 #92165  Szerző: radukanorbert

veterán írta:Ez a Music FM Facebook oldal egyre gázabb. :gülü:

Emiatt persze a rádió megítélése is negatív részemről már most, az indulás előtt.
Nekem csak azért nem szimpatikus, mert a megszólalásaikban úgy sztárolják magukat, mint ha a leghallgatottabb rádió lennének, közben még meg se szólaltak. Vicces, hogy a leendő műsorvezetők "felfedését" like számokhoz kötik, miközben ha valaki akarja, akkor nagyon könnyen, pár perces google kereséssel megtudhatja. Ezek után mi jön? Like számokhoz kötik a rádió elindulását? 2.000 like alatt el se indulnak?
 #92163  Szerző: csonkamate

szerintem is de lehet hogy jövöhéten már lindul mert közeledik a március1 pl ilyen van rajta lady gaga sztár nemtudom miért tesznek fel ilyenkérdéseket kicsit nemszinpatikus a facebookoldaluk sejtem azt hogy disco rádió lesz
 #92162  Szerző: veterán

Ez a Music FM Facebook oldal egyre gázabb. :gülü:

Emiatt persze a rádió megítélése is negatív részemről már most, az indulás előtt.
 #92014  Szerző: szemilan

Márciustól indul az Autogram című műsor a Music FM-en.
http://www.autogram.tv/focim/
" Ha igazi változatosságra vágysz, de nem érdekelnek a lóerők és inkább szórakoznál, akkor nézd minden vasárnap délben és szombat esténként a Story4-en a AuTogram-ot. Szórakozz és ne und magad a tv előtt! Márciustól a rádióban is hallhatsz minket, a MusicFM 89,5 Mhz-en. "
 #92012  Szerző: mlaszlo

Risefan írta:Ki lesz helyette a Risefm-en? :(
Szerintem az, aki a többi műsorvezető helyett is, csak zene.
 #91997  Szerző: Risefan

Mák Kata :yuno: Ki lesz helyette a Risefm-en? :(
  • 1
  • 541
  • 542
  • 543
  • 544
  • 545
  • 565