RADIOSITE Fórum

• Rádió M - Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Tiszaújváros

#92469  Szerző: szemilan

Kedves orrhang és radiodeejay, kérlek titeket, hogy a Kötetlen topikban folytassátok, a személyes jellegű hozzászólásokat pedig PÜ-ben tessék lerendezni. Egyébként örülök, hogy normálisan is meg lehet ezt beszélni. :)

Megértéseteket köszönöm.
 #92467  Szerző: orrhang

Kedves radiodeejay!

nem azzal, illetve nem csak azzal van baj, amiket leirsz. Hanem azzal is, hogy rengeteg olyan ember van, aki itt tudja osztani az eszt, aztan radiot meg nem is latott csak otthon az asztalon. Vagy az unokanoverenek a huganak a batyja, a Sanyi egyszer mar volt bent, mert nyert egy bogret es o bizony szakember. Ott van a legnagyobb bibi, hogy alapveto dolgokat, pl. olvasni sem tudnak azok, akik jelentkeznek musorvezetonek es ezalol sajnos a legtobb kommunikacio szakon tanulo sem kivetel. Kb 50 embert felveteliztettem mar, illetve hallottam, amikor masok felveteliztettek es 49 alkalmatlan volt. Megis azt hiszi magarol sok ember, hogy o bizony marha jo musorvezeto lenne, haat nagyon nem! Ez is egy olyan szakma, amit tanulni kell (pl. mint a komuves, autoszerelo), meg nem art,ha van meg hozza egy kis egyeniseg is.
Eszt osztani lehet nyugodtan nickek moge bujva, mondani, hogy szerintem igy-szerintem ugy es sajnos nem tudjak, hogy mekkora marhasagot mondanak, aki meg talan elmondana, azt betamadja a sok idiota!
Elnezest a kifakadasomert, de sok tenyleg szakember mar regota azert nem jar ide mert elege volt ebbol. Sajnos atalakult mar nem szakmai forumma.
 #92453  Szerző: radiodeejay

Én ugyan azt sem tudom, hogy ki kicsoda itt személy szerint, de egyesek folyton arról nyavalyognak egy pár topicban (itt is), hogy az "új generáció" miért nem kap lehetőséget?
Talán, mert nem jelentkeznek? Vagy, mert nem időben jelentkeznek?
Nem véletlenül ülnek azok ott, ahol. Talán figyelmesek voltak?
Hozzáteszem, nem akkor kell beadni egy rádióba önéletrajzot, bármit, amikor az már elindult, megszólalt...
Hanem még aznap, amikor kiderült, hogy ki nyerte a frekvenciát, hiszen az adatok nyílvánosak. Minden más csak kifogás és nyavalygás!
 #92428  Szerző: orrhang

Ha már személyeskedünk - annak ellenére, hogy én nem tettem veled - köszönöm elég volt. Sokatokkal ellentétben én tudom, hogy miről beszélek és vállalom a véleményem akkor is, ha ez nem pozitív. És mért van az, hogy ha valaki negatív kritikát ír azt rögtön bekóstolják?!

off

Gyere akkor, találkozzunk személyesen, szívesen beszélgetek veled a rádiózás mikéntjéről, de nekem ne gyere azzal, hogy "szerintem" mert attól a falra mászok, támaszd alá a véleményed, ha van vér a pucádban, ha meg nincs, akkor ne kóstolgass!!!!
on
 #92401  Szerző: nyikolaj

De te biztos nagyon jó m.vezető lennél!Szerintem próbáld ki!
 #92372  Szerző: orrhang

Haaaaat, nem igazan ertek egyet a a kivansagregellel. Nekem azt tukrozi, hogy nincs semmi fantazia a reggeli musort tekintve. . A Petofin ujdonsag volt es ket musorvezeto csinalta. Mar a Goldnal is elcsepelt volt, most meg egyenesen divatjamult. Meg ha ehhez hozzaadjuk Szabo Marci halalra unt stilusat, akkor azt kapjuk, amit hallunk. Koncepciotlan, otlettelen, elcsepelt.
Nekem egyaltalan nem tetszik. Ettol meg Fazekas Laci is jobb az FM95-on ,o legalabb probal egy kis eletet vinni a reggeli musorba.
 #92302  Szerző: LeslieS

Épp ebben tér el az országos kereskedelmiektől!!!
A felesleges, órákig tartó unalmas szövegelést próbálják mellőzni. Lásd bumeráng= lerágott csont kategória.
Mi az érdekesebb ?: új előadók és változatos műsor vagy mindig ugyanazon pofákat hallgatni ?
Ez alól még a Kossuth adó is kivétel,ott is naponta változik a stáb és a téma.
Ebben egyet értek, meg hogy újat kell csinálni, olyat ami még abszolút nincsen vagy csak nem annyira elterjedt. Én csak leírtam a saját, egyéni véleményemet.
Ja és ebben is igazad van: "Bumeráng = lerágott csont". A bumerángot én se szeretem, inkább Morning Show! :D 8-)
 #92301  Szerző: moby67

Hol éltél az elmúlt 20évben RádióM műsorvezetői váltották egymást végig az összes kereskedelmiben ami eddig volt Miskolcon, kivétel talán a Gold, de az mint tudjuk egészen más alapokon működött. :lol:[/quote]

Nem épp ebben a formában gondoltam.
Amit írtál abban meg Neked van igazad!
Miskolcon csak a rövid életű rádióknál és a kisközösségi adókon voltak,vannak új arcok és hangok, de ezek valamiért itt már nem kellenek. Vajon miért????
Class-Neo effektus itt is dominál???
 #92278  Szerző: LuciFerko

jimmer írta:Szerintem épp attól jó, hogy eltér az itthoni sablon reggeli műsoroktól. Egy jó reggeli műsorhoz nem feltétlen kell 2 v 3 ember. A téma amiről beszél legyen érdekes, és szóljon hozzá a hallgató, illetve olyan zenék legyenek amik tempójukban elérik az ébresztő hatást.

A kívánságműsor reggel pedig egy jó átvett ötlet az "öreg" Petőfitől. Ott volt ugye kívánságreggel annó.
Csak néha benyomnak igen lassú magyar zenéket.. :S
 #92276  Szerző: WFM

"új előadók és változatos műsor vagy mindig ugyanazon pofákat hallgatni ?
Ez alól még a Kossuth adó is kivétel,ott is naponta változik a stáb és a téma."

Hol éltél az elmúlt 20évben RádióM műsorvezetői váltották egymást végig az összes kereskedelmiben ami eddig volt Miskolcon, kivétel talán a Gold, de az mint tudjuk egészen más alapokon működött. :lol:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 24