Kedves radiodeejay!
nem azzal, illetve nem csak azzal van baj, amiket leirsz. Hanem azzal is, hogy rengeteg olyan ember van, aki itt tudja osztani az eszt, aztan radiot meg nem is latott csak otthon az asztalon. Vagy az unokanoverenek a huganak a batyja, a Sanyi egyszer mar volt bent, mert nyert egy bogret es o bizony szakember. Ott van a legnagyobb bibi, hogy alapveto dolgokat, pl. olvasni sem tudnak azok, akik jelentkeznek musorvezetonek es ezalol sajnos a legtobb kommunikacio szakon tanulo sem kivetel. Kb 50 embert felveteliztettem mar, illetve hallottam, amikor masok felveteliztettek es 49 alkalmatlan volt. Megis azt hiszi magarol sok ember, hogy o bizony marha jo musorvezeto lenne, haat nagyon nem! Ez is egy olyan szakma, amit tanulni kell (pl. mint a komuves, autoszerelo), meg nem art,ha van meg hozza egy kis egyeniseg is.
Eszt osztani lehet nyugodtan nickek moge bujva, mondani, hogy szerintem igy-szerintem ugy es sajnos nem tudjak, hogy mekkora marhasagot mondanak, aki meg talan elmondana, azt betamadja a sok idiota!
Elnezest a kifakadasomert, de sok tenyleg szakember mar regota azert nem jar ide mert elege volt ebbol. Sajnos atalakult mar nem szakmai forumma.