RADIOSITE Fórum

• Abszolút Rádió - Göd - 97.3 MHz

#10056  Szerző: MrG

Akkor :(
Most pedig a sok rock után eurodance megy a 97.3-on, ezek szerint már a Rise kezei alatt.
 #10054  Szerző: LuciFerko

ezt kaptam:
Szia!

Az Abszolút FM 97.3 átalakulásával egy időben elkészült a rendkívül korszerű RáDió VaN Stúdió. Innen működik a Black VaN (Fekete Zenei Rádió) és a Rock VaN (Rock Zenei Rádió)
Ma 2009. 01. 06. (kedd) az átállás miatt több órás leállás lehet a rádiókban, szerverek áttelepülése miatt. Lévén hogy már sem az Abszolút FM 97.3-at, sem a pont FM 88.1-et nem vezetem,
rengeteg időm maradt a fejlesztésre. Ezt észre is veszitek hamarosan. Buli Február 14.-én a Renegade Pubban.

JoNeS
 #10053  Szerző: MrG

Köszi, eddig fel se tűnt.
Lehet már tudni valamit az Abszolút Rádió sorsáról?
 #10052  Szerző: live

Szabi írta:Egy ideje többnyire csak rockot hallok a 97.3-on, míg a PontFM-en rendes, élő műsor megy, szintén rock zenékkel.
Azok felvett műsorok, az eddigi legjobb adásokból...
 #10044  Szerző: MrG

Egy ideje többnyire csak rockot hallok a 97.3-on, míg a PontFM-en rendes, élő műsor megy, szintén rock zenékkel.
 #9673  Szerző: Chriss

bsector írta: Sajnos olyat, mint amit anno a DeeJay meg az Extrém tudott, mára már senki nem tudja / akarja reprodukálni. A Rise FMtől meg kifejezetten rosszul vagyok.
Nem biztos, hogy pontosan értem, mire gondolsz, de ha már Extrém, akkor hallgass Rádió 6-ot!
Szerintem meg fogsz lepődni...
 #9649  Szerző: bsector

Szerintem rádiós szempontból a 15-18 éveseket megcélozni majd hogy nem bolondság, hiszen ha most veszünk egy nagy keresztmetszetet, akkor az említett korosztály rokkerei nem fogják hallgatni a Pont FM-et, mert mp3 lejáccón szól arcukba a Slipknot. A 15-18 éves repp arcok a buszon meg az utcán tolják telefonról a dobozhangú Snoop Dogg zenéket. A 15-18 éves disco arcok meg nem hallgatnak Roxyt mert az megint telefonról tolja az ütemet. Sajnos olyat, mint amit anno a DeeJay meg az Extrém tudott, mára már senki nem tudja / akarja reprodukálni. A Rise FMtől meg kifejezetten rosszul vagyok.
 #9253  Szerző: Zsolt

A tegnapi KeljFelJancsiban nyilatkozta Rónai, hogy még jelenleg is tárgyalnak a 97,3 sorsáról. Nem kizárt, hogy megmarad a jelenlegi formájában (az új tulaj keze alatt). Az igaz, hogy azon is a Rise-t adni nem túl értelmes, hiszen elér odáig a 88,1.
 #9220  Szerző: LewyDee

Pasa írta:Na tessék, nemcsak rock nem lesz a budapesti éterben, hanem fekete zene sem. Rónai a Pont FM-mel együtt eladta a Rise-nek az Abszolút Rádiót is. :(
Pediig az Abszolút Rádió milyen jó adó szeretem azt amit csinál, és most itt a vége? Én 25 éves vagyok, de nem tartozom bele a Rise korosztályába vagy velem van a gáz? A Roxy még elmegy de a Rise ami majdnem olyan mint a roxy csak nyálasabban az már gáááz.
Ami a tuti az MR2, Abszolút, café,
 #8822  Szerző: doh

djlacee írta:Attól még lehet hogy ezt megtartják

"a Pont FM 88.1 rockzenét és sportot sugároz, a legfrissebb adatok szerint 4 % feletti hallgatottsággal, legtöbb fővárosi konkurensét megelőzve. Az Abszolút Rádió 97.3 profilja a fekete zene. A rádiók az adásvétel után valószínűleg stílust és struktúrát fognak váltani, ezt prognosztizálja a vevő által vezetett Rise FM 15 – 29 éveseket célzó iránya."

Ez elég meggyőző?

http://hirextra.hu/hirek/article.php?me ... _id=114739
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22