RADIOSITE Fórum

• Balaton Rádió - Siófok - 88.7 MHz

#93221  Szerző: veterán

Én hallgattam netről, elég sokat, az arculat és a zene nagyon rendben van egész nap, a szöveges tartalom még hagy némi kívánnivalót maga után, de gondolom majd nyártól rátesznek egy lapáttal. Addig minek?

Az mondjuk tényleg gáz, hogy nem fedik le a tavat teljesen ezzel a névvel, de végülis a Kék DUna se fogható Baján. És a Tisza Rádió se jön a Tisza-tónál. :)

Meg hát gondolom még fejlődnek, most indultak és azért a Balaton egy elég kicsi piac szezonon kívül. Ifjú koromban dolgoztam ott, nyáron jó, de augusztus közepétől következő év június közepéig síri csend van mindenhol. Nem csoda, hogy eddig minden "nagyszabású" rádió megbukott itt. Ők nem vitték túlzásba a dolgot, nem rakták tele "celebbekkel" a műsort, nem szórják a pénzt, na meg amúgy is válság van.

Én is így csinálnám... :)

Ami nagy negatívum viszont, azok a hírek. Az kimondottan zavaró.
 #93195  Szerző: bandras

Lehet, hogy siófoki rádióként fellengzős a Balaton név. Másrészt azért becsülendő, hogy ők tényleg helyi rádiót akarnak csinálni. Ahhoz képest, hogy ott mekkora múltja van a helyi rádiózásnak, már évek óta csak hálózatba kapcsolással, vagy vételkörzet bővítéssel szólaltak meg azon a környéken új adók.

Gyanítom például, hogy ha az Echo Penisula szerzi meg a két régi Juventus frekit, akkor egyből passzolják majd tovább a Music FM tulajdonosi körének. A helyi műsorokra vállalt kötelezettségük alól meg majd szépen felmentést kapnak.
 #92691  Szerző: asr27

mihalylovics írta:
Pasa írta:
mihalylovics írta:Remélem lesz olyan frekijük is, ami Alsóörsön is hallható, mert ez így szinte csak egy "kisközhöz is mérhető" helyirádió...
Mivelhogy ez nem is helyi, hanem kisköz.
Úgy tudtam, helyi, meg is voltam lepődve, hogy lehet ilyen gyengusz a lefedettség. Amúgy, ha kisköz és balatoni, szerintem nagyképűség Balaton Rádiónak elnevezni, ugyanis nem fogható, csak Siófokon. Lehetne, mondjuk Sió Rádió, mert az még logikus is lenne...
Én is értelmetlennek tartom a Balaton Rádió nevet ilyen kis lefedettség mellett! Úgy lenne értelme ennek a névnek, ha a Balaton nagy részén lehetne fogni a rádiót. Kellene még freki mondjuk Fonyódra meg Keszthelyre és akkor már értelmet nyerne a Balaton Rádió név is. :)
 #92690  Szerző: mihalylovics

Pasa írta:
mihalylovics írta:Remélem lesz olyan frekijük is, ami Alsóörsön is hallható, mert ez így szinte csak egy "kisközhöz is mérhető" helyirádió...
Úgy tudtam, helyi, meg is voltam lepődve, hogy lehet ilyen gyengusz a lefedettség. Amúgy, ha kisköz és balatoni, szerintem nagyképűség Balaton Rádiónak elnevezni, ugyanis nem fogható, csak Siófokon. Lehetne, mondjuk Sió Rádió, mert az még logikus is lenne...
 #92612  Szerző: Glenn

#92011  Szerző: mszilárd

Annak van bármi értelme, hogy ma reggel is már nem tudom hányadszorra hallom ugyanazt a hírblokkot, amit tegnap is hallhattam jónéhányszor? Ráadásul péntek reggel annak a hírnek már nincs is sok értelme, hogy csütörtök estére mérséklődik a szél. Meg ez nem csak mostanra vonatkozik ugye.
(BTW biztos, hogy nem véletlenül ők szolgáltatják a híreket, de véleményem szerint nem a legjobb választás a Hírcentrum, többek között a hírek frissessége miatt sem.)
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 59