RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#92781  Szerző: tomee

szemilan írta:Ez valami igen csak "sztárolós" gagyi rádió lesz, egyre inkább úgy érzem. De tévedhetek is.
Az eddigi megnyilvánulásaik alapján nagy valószínűséggel két Lady Gaga között valamilyen aktuál-celeb fog nyilatkozni, valamilyen igen fontos témával kapcsolatban. :) Nem hiszem, hogy a Music FM fogja elhozni vagy visszahozni a minőségi rádiózást; nincs annyi pénz és kreativitás ebben az országban manapság. Ez abból is látszik, hogy képesek voltak leigazolni a már lassan tíz éve kiégő félben lévő Harsányi Levit, mint húzónév. Csak szemléltetésképpen: 2002 környékén a Roxy majd rá egy évre a Radio Deejay ugyanezzel a szándékkal igazolta őt le, majd megint egy évre rá a R1, aki az akkor kirúgott majd később újra felvett Hepi Endrét kívánta vele pótolni. Na Kb. ennyit fejlődött a rádiózás egy évtized alatt. :)
 #92777  Szerző: szemilan

Kedd 10:30 stúdió megnyitása. (nem inkább felavatása, vagy valami hasonló?? :gülü2: )
Három szerencsés hallgató is ott lehet. (Téényleg?? Van, aki már most is hallgatja? :lol: ?)

Ez valami igen csak "sztárolós" gagyi rádió lesz, egyre inkább úgy érzem. De tévedhetek is.
Adjuk meg az esélyt nekik. ;)
 #92660  Szerző: veterán

Hányingerem van a negédes - és k*rva öntelt - Facebook posztjaiktól.
 #92659  Szerző: szemilan

Fiúk! Mi már az új stúdiònkban sminkelünk az esti partyra, szerintetek gáz, hogy ezen az új cuccoson csináljuk mindezt? Vagy? ;) Ma minden like a csajoknak szòl! Lécci!!! :)))
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Miért, volt régi stúdió is? :lol:
 #92657  Szerző: csadam

Snake, igazad van (,még ha rám gondoltál, akkor is, de úgy érzem, igazam van abban, amit írtam...)
 #92656  Szerző: veterán

Snake írta:Úgy látom itt senki sem ért a rádiózáshoz alapvetően :D
Nyugi, akik rádióban dolgoznak, azok se értenek. :))))
 #92653  Szerző: Snake

Úgy látom itt senki sem ért a rádiózáshoz alapvetően :D
 #92652  Szerző: DRoland

Nógrádban nem, de lehet csak én nem láttam :D
 #92647  Szerző: mxgiorgio

Egyáltalán honnan jött ez az egész,ki találta ki ezt a hülyeséget :stare:
 #92646  Szerző: csadam

Attól még hogy új rádió fog indulni a 89.5-ön, miért akarjátok lecsökkenteni a teljesítményét?! Más rádiókkal sem csinálták ezt, akkor ezzel miért tennék??!
  • 1
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • 540
  • 565