RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#92703  Szerző: LuciFerko

A dunaföldvári adó (106.5) kb 80 kbps minőséggel szól. a paski adó (107.5) rendben van.
 #92702  Szerző: gyattis

ceve írta:Tegnap Cooky helyén egy jól hallhatóan enervált Györke Attila ült a mikrofon mögött. :(
Finoman szólva nem lehet jó a hangulat odabent... :(
Na, köszönöm szépen! :) Ezen most meglepődtem, mert pont tegnap nem érzeztem, hogy enervált lettem volna. Egy csomó újdonságot játszottam az adásban, iszonyat jó zenéket kértek a kívánságműsorban... vicces telefonálók is voltak, akiknek kifejezetten örültem. Nagy volt az interaktivitás smsen és a Facebookon is :) Tény, hogy nem beszéltem francia-magyarsággal :) Üdv, györkeattis
 #92696  Szerző: Ivoa

ceve írta:Tegnap Cooky helyén egy jól hallhatóan enervált Györke Attila ült a mikrofon mögött. :(

Csodálkozol? Egész évben ilyen lesz majd a hangulat. Ha esetleg lesz is a 92,9/96,4-ből valami, akkor is még nyolc-tíz freki sorsa lóg a levegőben. (Na meg a R1 elhallgat és vmikor visszajön... esetleges további szlogenek felmondása sem könnyű, nemhogy így dolgozni napi 4-6 órát. Megválaszolgatni a FB-bejegyzéseket és ugyanazt leírni napi hússzor...)
Nem is beszélve a bevételek eséséről.
 #92688  Szerző: Nickman

Ma pedig Horváth Péter.
 #92687  Szerző: ceve

Tegnap Cooky helyén egy jól hallhatóan enervált Györke Attila ült a mikrofon mögött. :(

#92668  Szerző: Ivoa

Egyszerűsítve: a témát folytassuk az új topikban, már ami a tulajdonosi szálakat és összefonódásokat illeti.
A személyeskedésnek meg semmilyen esetben sem lehet itt helye.
 #92665  Szerző: donder

alopisz írta:És az kit hat meg, hogy mi van a te bögyödben?

Erről nem hiszem, hogy másnak is lenne kedve vitatkozni, mellesleg nem is a te bögyöd a topic neve ;)
:ayfkm:
 #92664  Szerző: alopisz

És az kit hat meg, hogy mi van a te bögyödben?

Erről nem hiszem, hogy másnak is lenne kedve vitatkozni, mellesleg nem is a te bögyöd a topic neve ;)
 #92663  Szerző: donder

alopisz írta::D

Ez most komoly? Milyen vita? :D
Nézd már meg a "forum" latin szó jelentését! :D

Viszonyítási alapnak meg ugyan miért ne lehetne más rádiók nevét is leírni :D
Nem kimondottan ez a "beszélgetés" a bajom, hanem már így általánosságban ki akartam ezt már nyögni.. A Bögyömben volt...
Az hogy épp ide írtam, az csak az OFF miatt volt...
  • 1
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 482