RADIOSITE Fórum

• Metro FM - Debrecen - 104.6 MHz

#92803  Szerző: Andrew5

Nagyon gyenge a vétel, pedig elvileg 794w-al szólhatna de ez messzemnőleg nincs annyi. Egyedül a belvárosban tökéletes a vétel, mobilal a Böszörményi úton kifele már meghal, a Vezér utcán már nyoma sincs... Most kb 30w körüli adóval mehet és ahogy a vételminőségből saccolom valahol a Bethlen utca környékén lehet az adó. Dinamika 0. Egyik zene halk a másik hangos proci a világban nincs rajta. Rds nincs. Tegnap hallgattam pont megállt a rendszer majd 2 perc múlva a windows error hangja jött ki éterbe.... Hogy ebből mi lesz, hát majd kiderül, de így ilyen minőségben sztem semmi.... :sealed:
 #92642  Szerző: donder

Zoey írta:Még mindig semmi (műsorvezetés, hírek)? Mert honlap nincs még.
Mult hét szombaton hallgattam bele, akkor az adásvezérlő alap "halk zaján" kívül nem lehetett venni semmit...
Csak ssssssss, meg egy kis brumm alatta...

Azóta egyszerr hallottam rajta zenét, de abszolút semmi...
 #92636  Szerző: Zoey

Még mindig semmi (műsorvezetés, hírek)? Mert honlap nincs még.
 #90372  Szerző: LazlowHUN

hordozoi írta:Tegnap ment az adás megint csak zene ilyen 80-as 90-es évek egyveleg RDS nélkül és nagyon rossz volt a dinamika.
Pont olyan minőségű, mintha azokon a párszáz forintos piacos ébresztőórás rádiókon hallgatnád :)
 #89850  Szerző: hordozoi

Tegnap ment az adás megint csak zene ilyen 80-as 90-es évek egyveleg RDS nélkül és nagyon rossz volt a dinamika.

A CORA parkolóban már nagy az interferencia sztereóban meg máshol is a városban.
 #88928  Szerző: Zoey

Pihe írta:Tudom azért is adhatnának a 104.6-nak valami találóbb nevet.
Szerintem is maradhattak volna a Metro Fm névnél, ennél az kreatívabb név. Max, Best - kicsit keverhetőek. Műsorok nincsenek még? A zenék továbbra is régebbiek?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16