RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#92818  Szerző: mlaszlo

A Hacktiont már az m2 is megveri

A köztévé második évadra is berendelt sorozatát a teljes népesség körében már a Maradj talpon! ismétlése is megveri az m2-n - derült ki a közmédia hétfői statisztikáiból. A sorozat legutóbbi részét a 18-49-es korosztályban mindössze 59,6 ezren nézték (3,1 százalékos közönségarány).
 #92813  Szerző: mlaszlo

veterán írta:Ez az új sorozat botrányosan sz'r volt. :lol:
Pár perc után feladtam, viszont mától ismét van Duna HD, HD közvetítéssel a parlamentből :D
 #92630  Szerző: Zoey

Nagyon tetszik az MTVA Marslakók promóciós kampánya, ritkán látunk ilyen méretű és jól kidolgozott kampányt, főleg az ő részükről.
Különösen tetszett, hogy már hónapokkal ezelőtt megjelentek az óriásplakátok, amelyeken sejtelmesen még nem látszódtak a szereplők arcai, az ezt látók még akár azt is gondolhatták, hogy tényleg valami idegen lényekről van szó.
Aztán megjelentek azok a plakátok, amelyeken egy-egy szereplő arca már látszódott, s ezzel egyidőben a tévében is futottak már azok a teaserek, amelyek egy-egy szereplőre közelítenek rá. Végül pedig kikerültek azok az óriásplakátok, amelyeken már mindegyik főszereplő látszik, és már az indulás időpontja, a tv-csatorna is látható. Gondolom a tv-ben pedig már konkrét jeleneteket is mutatnak a sorozatból az ajánlókban, bár ilyeneket még nem láttam. A plakátokon a tv-csatornát cselesen kis betűvel tüntették fel, ennek - véleményem szerint - több oka lehet. Például, ha sokan meglátják, hogy az m1-en fut, azonnal elmegy a kedvük tőle, viszont lehet, így fel sem tűnik nekik, és majd az első rész időpontjakor, mikor bekapcsolják a tévéjüket, keresik majd a csatornát, hol van a sorozat, és akkor meg már annyira kíváncsiak lesznek rá, hogy nem fogja őket érdekelni, hogy azon a csatornán fut a várva várt sorozat, amit ők sosem néznek. Másrészt - ha minden igaz - március 15-én megújul a közmédiumok arculata, ennek részeként pedig gondolom a logót is lecserélik. Nem akarják a régit reklámozni, ha hamarosan nem ezt használják már.

A sorozat időpontjával egyébként nem értek egyet. Lehetett volna inkább 19:00-ra tenni a híradó elé, így a Maradj talpon! fél órával korábban kezdődött volna. Ezzel kikerülték volna azt, hogy a két vetélkedő (MT vs. Egy perc és nyersz) ütközzön egymással, másrészt a Marslakók sem egy időben lett volna a másik két magyar teleregénnyel. Így egy kicsit viszont mindkettőbe belelóg. Nem gondoom, hogy könnyen le tudja őket győzni, sőt, félek, hogy ezek mellett nagyon alacsony számokat fog hozni. És éppen itt jön a másik dilemmám, miért nem várnak el tőle komoly nézettséget? Vagyis inkább úgy fogalmazok: miért nem kötötték az új részek megrendelését a nézettséghez? Akármilyen gyenge számokat is hozhat, úgyis jön a folytatás? Ez már sajnos a Hacktion esetében sem jött be, hiába jobb a második évad az elsőnél, mégsem nézik most sem, nagyon gyenge eredményeket mutat. Én nem akarok vészmadár lenni, és szurkolok a sorozatnak, főleg, hogy a téma különösen érdekel és közel áll hozzám, így meg is fogom nézni a vasárnap esti nyitórészeket, de ezzel a nézettséges dologgal akkor sem értek. De azért csak hajrá Marslakók!
 #92591  Szerző: mlaszlo

Úgy tűnik mégsem kimondottan gyerekcsatorna lesz az m2-ből:
Március 19-től átalakul az m2 (HD) műsora

Március 19-től ifjúsági csatorna jelleget ölt az m2 (HD), mivel napközbeni műsoridő jelentős részét 18 év alattiaknak szóló műsorok töltik majd ki.
A megújuló műsorszerkezetben "18 év alatt" néven új blokkok foglalják el a délelőtti és a délutáni/kora esti műsorsávot, melyben hétköznap olyan sorozatokat láthatnak a fiatalok, mint a MacGyver; Felfedező úton a Robinson család; A Nyereg Klub; Anya, az állatorvos vagy a Lizzie McGuire.
 #92418  Szerző: mlaszlo

És még a kereskedelmikre mondjuk, hogy telepakolják mindennel a képet, most a Duna TV-n is jutott valami minden sarokba, jobb oldalon felül Duna logó, alul Önök kérték, bal oldalon hatalmas Mága logó, alul 6-os karika. :csukottszem:
 #92239  Szerző: Zolika

veterán írta:
MTI írta:A Marslakók 2012. március 4-én látható majd az M1-en 20.10-kor, utána pedig minden hétköznap. Már ha érdekel valakit. :blush:
Érdekel, érdekel!

Jól sejtem, hogy ez egy napi sitcom lesz?
Nem jól sejted. Vállaltan szappanopera lesz. Saját maguk hasonlítják a BK-hoz és a JR-hez.
 #92224  Szerző: Pihe

Igen napi sorozat és aki le marad az első kettőről,hétfő délután 14:25-töl megismétlik.
 #92151  Szerző: veterán

MTI írta:A Marslakók 2012. március 4-én látható majd az M1-en 20.10-kor, utána pedig minden hétköznap. Már ha érdekel valakit. :blush:
Érdekel, érdekel!

Jól sejtem, hogy ez egy napi sitcom lesz?
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 235