RADIOSITE Fórum

• Méz Rádió - Veszprém - 103.1 MHz

#93462  Szerző: greg

mate0130 írta:Érdekes én minden órában több reklámot is hallok, és igenis vannak benne jó műsorok, pl. a csütörtök esti Backstage mixműsor sztem nagyon jó
Valóban, most már van pár reklám, de ennél szerintem többnek kellene lennie, máshol legalábbis 1-2 percig tartanak. A Backstage valóban jó műsor, én is lájkolom, ettől függetlenül a napközben nem jön be. Ismételni tudom magam: egy-két műsorvezetőn hallatszik, hogy csak odaültették a székbe, a zenei szerkesztés még mindig katyvasz.
 #93190  Szerző: mate0130

greg írta:Ha valaki nem csinál valamit nagyon sürgősen, akkor 40 millát kidobtak az ablakon. Némely műsorvezető unalmas, beszédhibás, nem csinál semmi figyelemre méltót, a reggeli röhögcsélős lapszemezgetés erőltetett. Az egész műsorfolyam egy katyvasz, a zenei szerkesztéssel együtt. Egy darab reklámot nem hallani...
Érdekes én minden órában több reklámot is hallok, és igenis vannak benne jó műsorok, pl. a csütörtök esti Backstage mixműsor sztem nagyon jó, sok más rádió ilyen jellegű műsorát veri. Nekem a zenei szerkesztéssel sincs bajom, bár tudom mindenkinek más az ízlése. De véleményem szerint sokkal de sokkal jobb mint pl. egy Rádió 1 amin ugyanazt a 30-40 számot ismétlik meg a nagy magyar kereskedelmi adók. Itt Veszprémben amíg nem lett a Méz, csak ezeket lehetett hallgatni és nem is volt normális helyi adó. Végre egy olyan rádió ahol nem csak az ismert "sablon" Lady Gaga, David Guetta meg Katy Perry slágereket adják amit máshol már unásig játszanak. Tudom nem tetszhet mindenkinek, de sztem itt sokan örülnek hogy lett egy helyi adó, és (legalábbis sztem) színvonalas is. Persze ez csak az én véleményem.
 #92845  Szerző: greg

Ha valaki nem csinál valamit nagyon sürgősen, akkor 40 millát kidobtak az ablakon. Némely műsorvezető unalmas, beszédhibás, nem csinál semmi figyelemre méltót, a reggeli röhögcsélős lapszemezgetés erőltetett. Az egész műsorfolyam egy katyvasz, a zenei szerkesztéssel együtt. Egy darab reklámot nem hallani...
 #88850  Szerző: greg

Nem rossz, csak tényleg csökkenteni kellene a Kriszrudi és a Kicsigesztenye arányát, valamint odafigyelni arra, hogy Elvis Presley - Only You után ne David Guetta feat Rihanna - Who's That Chick szóljon.
 #88168  Szerző: mihalylovics

admin írta:Borítékolható, hogy a balatonfüredi 91.8 MHz-en is megszólalnak.
http://www.mediatanacs.hu/hirek.php?hir_id=808

A konkurencia nem veszélyes asszem. :)
Ennek őszintén örülök. Legalább lesz mit hallgatni a balcsin is :) (Alsóörsön még az országos adók sem tiszták, a Petőfi jó, a Class is egész tiszta, a Neo már kicsit problémásabb, de még hallgatható, van még a Rise FM, a Lánchíd, meg az a ratyi Rádió 1 is) Ebbe belehallgattam a neten, nem olyan s*ar adó ez, szerintem :)
 #86641  Szerző: LuciFerko

Egybként: Minek játszani ezeket a már égő, igénytelen zenéket? :S
 #86639  Szerző: greg

Hidd el, nem a RadioDJ-vel van probléma...
 #86626  Szerző: mszilárd

LuciFerko írta:Pa dö dö - Fáj a fejem
Example - Changed the way you kiss me
Zenei szerkesztés rulz :troll:
RadioDJ (= DJ Mike Llama) rulz. :)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 27