RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#92963  Szerző: mlaszlo

Nálam ugyanakkor nem megy a honlapjuk, sőt most reggel még a facebook is mintha leállt volna.
 #92962  Szerző: mlaszlo

Ivoa írta:Vezérigazgató asszony: "Sokan kérdezitek tőlünk sms-ben, hogy fogunk-e sokat ismételni. Nem, nem fogunk!" :troll:

Eddig csak az ment. :P
Egy új szám azért már volt :)
Nekem egy kicsit hiányzik egy-egy lassabb szám is, ez így kicsit sok, az R1-en ugye ügyelnek rá, hogy 3-4-5 szám után jön mindig egy kicsit lassabb is pl. Adele.
 #92961  Szerző: Ivoa

Vezérigazgató asszony: "Sokan kérdezitek tőlünk sms-ben, hogy fogunk-e sokat ismételni. Nem, nem fogunk!" :troll:

Eddig csak az ment. :P
 #92957  Szerző: mlaszlo

A 6 órási hírblokk nem ment zökkenőmentesen, az előtte lévő szám alatt két-három alkalommal üresen bekapcsolt a mikrofon és elnémult a zene, majd csönd lett és mintha lemaradt volna a hírek eleje, csak jöttek a közlekedési hírek. A beszédalatti háttérzenéket lehetne kicsit halkabbra venni és beállítani, hogy egyenletesen szóljon, mert most ha éppen nem beszél a műsorvezető, akkor hirtelen felhangosodik.
Zeneileg eddig tényleg tiszta R1, némi Rise FM-Rádió Face beütéssel.
 #92956  Szerző: mszilárd

Már most megy a rádióeggyezés, pedig... - de ez természetes. :) Amondó vagyok, legyen olyan, mint a Rádió1, annyi különbséggel, hogy több zenét játszanak, kevés ismétléssel. Mert azért azt el kell ismerni, hogy az R1 profi. Csak sokaknak, (nekem is) okádnia kell a folyamatos szlogen fröcsögtetésétől -amiben, ha nem szerepelni a "mai" és "változatosság" szó, akkor nem lehetne belekötni- és a rengeteg ismétléstől. De ez is olyan dolog, hogy ott van, a sokak által etalonnak tekinthető CapitalFM, ami azért tényleg "A rádió"... ott is ugyanennyi az ismétlés, csak frissebb zenékkel. Persze az London, mások az igények.
Na röviden, mielőtt fikkantjuk, vagy imádjuk, hasonlítgatjuk, inkább várjuk meg legalább ezt a hetet, utána véleményezzünk részletesebben.
 #92955  Szerző: Redfox81

lali87 írta:Hát igen ők ocsmányul profitérdekeltek, ehhez hallgatottnak kell lenni és nem utánozni a NeoFM király diadalmenetét amit 2009-ben bemutattak "paradigmaváltás" fedőnevű hallgatóelűző projektjükben, olyat még senki sem csinált ekkora méretben mint ők, de szerintem ez kevesen akarják újra megpróbálni..... :troll:
Talán jobb is ez így :D .
 #92954  Szerző: szemilan

Hát ez a honlap :sealed: Nem is mondok rá semmit.
A Drupal-ból azért többet ki lehet hozni. Volt rá idejük.

:yuno:

A továbbiakat kíváncsian várom, remélem nem olyan szintű lesz, mint a honlapjuk.
 #92953  Szerző: lali87

Így az első óra után nem hangzik rossznak, szépen összerakták, nem tűnik olyan összehánytnak mint a sebtében rittyentett országosak anno, a zenei világa fiatalos, kellemes, jó hallgatni és talán nem csak az a 10 track lesz ami a Rádió 1-en. :yes:

Ezt az olyan mint a XY rádió és hasonlít az ahasgsFM-re ezért sz*r, mert semmi ötlet és újítás nincs benne, nem igazán értem. Hát igen ők ocsmányul profitérdekeltek, ehhez hallgatottnak kell lenni és nem utánozni a NeoFM király diadalmenetét amit 2009-ben bemutattak "paradigmaváltás" fedőnevű hallgatóelűző projektjükben, olyat még senki sem csinált ekkora méretben mint ők, de szerintem ez kevesen akarják újra megpróbálni..... :troll:
 #92952  Szerző: LuciFerko

Kép
  • 1
  • 526
  • 527
  • 528
  • 529
  • 530
  • 565