RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#92990  Szerző: Redfox81

Eddig szerintem is jó amit csinálnak, már most jobban tetszik, mint bármelyik országos. Igaz, most még tart az újdonság varázsa, de ha ezt a lendületet sikerül megtartaniuk a "szürke hétköznapokra" is, akkor szerintem nagy gond nem lesz a hallgatottsággal ;) .
 #92987  Szerző: krisz83

Redfox81 írta:
krisz83 írta:LMFAO - Sexy and I Know It ma harmadszorra. Most akkor hogy van ez a nem ismételünk duma??
Utoljára az önindítóban volt úgy fél 8 felé. :-(
Nézzük a jó oldalát, még mindig jobb mintha a Republic - Szállj el kismadár ment volna harmadszor :) .
Igazad van. :-)
Egyébként összességében eddig nem rossz. Van egy két apró baki, de hát első nap, ezt simán elnézzük. :-)
11-től nagyon kíváncsi leszek a Magyar dalokra.
 #92986  Szerző: Redfox81

krisz83 írta:LMFAO - Sexy and I Know It ma harmadszorra. Most akkor hogy van ez a nem ismételünk duma??
Nézzük a jó oldalát, még mindig jobb mintha a Republic - Szállj el kismadár ment volna harmadszor :) .
 #92985  Szerző: LuciFerko

eddig nem rossz
 #92984  Szerző: krisz83

LMFAO - Sexy and I Know It ma harmadszorra. Most akkor hogy van ez a nem ismételünk duma??
 #92979  Szerző: mlaszlo

Elég furcsán hangzik ez a kívánságműsor ebben a formában, gyakorlatban nem tudom hogy fog ez kinézni.
 #92977  Szerző: asr27

Még, hogy nincs ismétlés... Már megint a party rock anthem megy
 #92976  Szerző: Bence

viktorio írta:
Bence írta:Rátérve a Music fm-re.

Nekem tetszik a rádió. Rendszeres hallgató leszek. Hajnali 1-ig követtem a facebook adatlapjukat és az itteni fórumot. Csak egy megjegyzés. Mit hittetek?(tisztelet a kivételnek) Lehagyják a járt utat a járatlanért? Ez egy üzleti vállalkozás. Egy cél van. A profit. Amit őszintén szólva, az ilyesfajta formátummal a legegyszerűbb elérni. 200-250 milliót eddig biztosan belelöltek a rádióba a befektetők. Nem fognak kockáztatni.
Erre egy ellenpélda a Neston (igaz ez online rádió), november végén indultak és mára 10 581-en like-olták, nem top 40-es zenéket játszik.
Neo FM (2009-ben indult) 23 000 rajongójuk van FB-n.:)
Nem győztél meg. (a Neo totálisan el van rontva(Classnak meg bőven 100 ezer fölött))
A Musicban én látok fantáziát. Nekem egyenlőre tetszik. Vételkörzeten belül 500-600 ezer hallgatót simán elérhetnek.

Más.
Kiváncsi leszek, hogy mit tesz majd a rádió1. Én, ha a helyükben lennék, becsatlakoznék valamely működő rádióhoz. Akár a Musichoz, Juventushoz stb...
Ők is jól járnának, hiszen bővül a lefedettségük.
 #92975  Szerző: LuciFerko

Nekem is amúgy (Székesfehérvár)
 #92974  Szerző: mlaszlo

viktorio írta:
mlaszlo írta:
viktorio írta:Annyi eszük lehetett volna, hogy a facebook-on is elérhetővé teszik az online sugárzást.
Mivel a facebook most úgyis elérhetetlen, így most hiába lenne ott az online stream.
Nekem megy a Facebook....
Nálam még mindig semmi.
  • 1
  • 524
  • 525
  • 526
  • 527
  • 528
  • 565