A nap folyamán többször is belehallgattam 1-2 órára a rádióba. Kultúráról valóban nem beszélhetünk, de - akármit is mondtak, mondanak - szerintem ne is várjunk ilyesmit a Rádió1 utódjától. Zeneileg eléggé rendben van, mondom ezt úgy, hogy nem az én műfajom. Amennyit hallottam, az alapján pirospont. Egy CHR rádiónak velejárója az ismétlés, nincs is ezzel gond, kérdés, hogy mit ismételnek. Ha a legfrissebb slágereket lehet hallani napi 4-6 alkalommal, az szerintem abszolút belefér. Az viszont több mint gáz, amit a Rádió1 csinált, hogy újdonságnak kikiáltott 1-2 éves számokat nyomott akár másfél óránként. Meg hogy elképzelhető volt, hogy pl. Lady Gagától 45 percen belül két szám is lemenjen. Ilyet még sehol máshol nem hallottam Európa hasonló rádióiban.
Ami viszont elnézhetetlen és óriási szégyen: nem megy a honlap, az emberek ilyen-olyan fórumokon, Facebookon, stb. bukkanhatnak rá a linkre. Szééééééégyen!!! Nem is csoda, hogy a nap túlnyomó részében 100 hallgatójuk sem volt. Meg is érdemlik, ha ennyire bénák. Ami pedig még tetézi: éjszaka elérhető volt ugye egy ideig, és láthattuk, hogy egy informatika iránt érdeklődő általános iskolás kissrác is majdhogynem jobbat tud.
Összességében ami az éterben szól, egész jó, csak így tovább. Ha nem lett volna ekkora az arc előre, akkor most elnézhetőbbek lennének azok a hibák, amik jelentkeztek. Így viszont nem tudom sajnálni őket. Ettől függetlenül sok sikert nekik!