RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#93350  Szerző: mlaszlo

veterán írta:Amúgy van valakinek ötlete hogy termelik ki az évi 140 milliós díjat?
Ami csak az ORTT, antenna hungária, rezsi, bérek, stb nélkül. :D
Halasztási, díjmérséklési kérelem? :D
 #93349  Szerző: mlaszlo

veterán írta: Meg hát a 40% magyar zenearány ugye.
Amit nem tartanak be ahogy a 35%os szöveget se.
De az a 3 szám fogja kitenni a 40%-os arányt? :D
 #93348  Szerző: mlaszlo

veterán írta:Az biztos, hogy a gyerekbetegségek, mint pld technikai hibák elmúlnak, és az is, hogy nagyon tehetséges emberek vannak ott egyesével, de ahogy hallom nincs aki összefogja őket. A zenei szerkesztés katasztrófa, ez még a roxyn is jobb volt.

Ha kapnak egy erős konkurenciát, az nem lessz elég hogy van egykét jó zene vagy celeb műsorvezető.

A hétköznapi műsor egy vicc, egyedül kuki sávja van egyben. Mondjuk ő kap is érte lóvét, nem is keveset. :D Tele van kreatív újdonságnak hívott értelmetlen, hallgatótaszító hülyeséggel, a szövegarány reggel túl kevés, napközben túl magas, stb.

Balogh Tamás és Kata műsora alapszinte el van cseszve. Pedig Mák Kata nagyon jó műsorvezető, csak hát hülyeséget várnak el tőle.
Cooky-nál is elég erőltetett az utolsó órára kitalált Doktor Cooky.
A délutáni műsor szerintem jó volt, de ahogy már írtam korábban is, ez a visszahívós kívánságműsor nem az igazi, olyanokat kell visszahívni, akik lehet nem is akarnak beszélgetni, azt se tudják miről van szó, úgy kell belőlük két szót kihúzni.
Reggel tényleg nagyon kevés a szöveg arány, ami érdekes, hogy a reggeli mobilstúdiónak még a minősége is elég rossz, a műsorvezetők elbeszélnek egymás mellett, nincs összhang közöttük.
 #93347  Szerző: veterán

Amúgy van valakinek ötlete hogy termelik ki az évi 140 milliós díjat?
Ami csak az ORTT, antenna hungária, rezsi, bérek, stb nélkül. :D
 #93346  Szerző: veterán

mlaszlo írta:Kellett nekem felhoznom, itt is van a Bánat utca :D
Selectorról vagy nem hallottak, vagy nem sikerült beállítani. :D

Meg hát a 40% magyar zenearány ugye.
Amit nem tartanak be ahogy a 35%os szöveget se.
 #93345  Szerző: ceve

mlaszlo írta:Holdviola, Lélekdonor és a Valami véget ért
Na, megjött a lista első tagja is... csak nem olvassák a fórumot? :punch:
 #93344  Szerző: mlaszlo

Kellett nekem felhoznom, itt is van a Bánat utca :D
 #93343  Szerző: veterán

Az biztos, hogy a gyerekbetegségek, mint pld technikai hibák elmúlnak, és az is, hogy nagyon tehetséges emberek vannak ott egyesével, de ahogy hallom nincs aki összefogja őket. A zenei szerkesztés katasztrófa, ez még a roxyn is jobb volt.

Ha kapnak egy erős konkurenciát, az nem lessz elég hogy van egykét jó zene vagy celeb műsorvezető.

A hétköznapi műsor egy vicc, egyedül kuki sávja van egyben. Mondjuk ő kap is érte lóvét, nem is keveset. :D Tele van kreatív újdonságnak hívott értelmetlen, hallgatótaszító hülyeséggel, a szövegarány reggel túl kevés, napközben túl magas, stb.

Balogh Tamás és Kata műsora alapszinte el van cseszve. Pedig Mák Kata nagyon jó műsorvezető, csak hát hülyeséget várnak el tőle.
 #93342  Szerző: mlaszlo

ceve írta: Most meg Lélekdonor, ma már másodszorra, és nem is remixben. :hit:
Holdviola, Lélekdonor és a Valami véget ért, nagyjából ez a 3 szám meríti ki a magyar nyelvű számok listáját. Pedig azért lehetne miből válogatni, vannak jó magyar számok is, amik jobban illenének a rádióhoz. Nem értem miért pont ez a 3 került be a listájukba.
 #93341  Szerző: ceve

mlaszlo írta:
ceve írta: Elég szokatlan húzás volt mondjuk a kívánságműsort délelőttre, a szöveges magazinműsorokat meg délutánra rakni.
Bonanza Banzai Valami véget ért, ez is eléggé elüt a többi számtól, még akkor is ha remixben ment. Ilyen kissé lehangoló számot én a helyükben semmilyen formában nem adnék le.
Most meg Lélekdonor, ma már másodszorra, és nem is remixben. :hit:
  • 1
  • 504
  • 505
  • 506
  • 507
  • 508
  • 565