RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#93361  Szerző: mlaszlo

benjamin írta:Mire jó az hogy bármit kiírok az üzenőfalra letörlik?Én csak megkérdeztem hogy hogy néz ki a teljes hétvégi műsorrend,erre fél perc alatt letörölték. :hit:
Lehet még ők se tudják :)
Loca People cenzúra nélkül? A műsorvezető pedig sikeresen beszélt alatta, nem is nagyon lehetett érteni.
 #93359  Szerző: ceve

benjamin írta:Mire jó az hogy bármit kiírok az üzenőfalra letörlik?Én csak megkérdeztem hogy hogy néz ki a teljes hétvégi műsorrend,erre fél perc alatt letörölték. :hit:
üzleti titok :sealed:
 #93358  Szerző: benjamin

Mire jó az hogy bármit kiírok az üzenőfalra letörlik?Én csak megkérdeztem hogy hogy néz ki a teljes hétvégi műsorrend,erre fél perc alatt letörölték. :hit:
 #93357  Szerző: ceve

veterán írta:Teljesen szét van esve az adás ma, elvileg egy autós és egy turisztikai műsornak kéne mennie :D
Az autós lement 13-14h között Balogh Tamással, de egy-két szignál árulkodott, hogy eredetileg nem ez volt a műsorterv. :twisted:
 #93356  Szerző: ceve

mlaszlo írta:Ez a Madonna szám se egyszer megy le egy nap :(
Szerintem egyáltalán nem gond... viszonylag friss, illik az arculatba, és máshol nemigen hallani. Tehát olyan szám, amit a csatornával azonosítanak a hallgatók. :yes:
 #93355  Szerző: veterán

Teljesen szét van esve az adás ma, elvileg egy autós és egy turisztikai műsornak kéne mennie :D
 #93354  Szerző: mlaszlo

Mintha kimaradt volna a hírblokk? :)
Ez a Madonna szám se egyszer megy le egy nap :(
 #93353  Szerző: mlaszlo

veterán írta:]
Meg az esti mixek. De így sincs meg az arány. :D
Valaki írta korábban, hogy a mixeket már nem fogadják el vagy mégis?
Van egy érzésem, hogy ez a mostani műsor rögzített volt.
 #93352  Szerző: ceve

veterán írta:A zenei szerkesztés katasztrófa, ez még a roxyn is jobb volt.
Az első napi CHR-dance vonal szerintem még nagyon jól össze volt rakva. Azóta sajnos egyre nő a stíluskatyvasz Caramellel, Nelly Furtadoval, Katy Perryvel és barátaival. :S

Mondjuk a Roxyn szerintem pont a zenei szerkesztés volt viszonylag jó, emiatt hallgattam... csak Koncz Robiék ne szólaltak volna meg közben. :(
 #93351  Szerző: veterán

mlaszlo írta:
veterán írta: Meg hát a 40% magyar zenearány ugye.
Amit nem tartanak be ahogy a 35%os szöveget se.
De az a 3 szám fogja kitenni a 40%-os arányt? :D
Meg az esti mixek. De így sincs meg az arány. :D
  • 1
  • 503
  • 504
  • 505
  • 506
  • 507
  • 565