RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#93389  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:Túl szép lenne, ha minden logikusan működne.
Igen, ez nem az ORF :)
 #93387  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:Igen, lehetne akár nyolc is, de ha csak kettőre elég tartalom van, akkor minek kell négy csatorna? Így a kötelező előírások miatt még egyes csatornákat ki is kell venni a kábeles választékból, hogy ezek beférjenek.
De azért nincs rajtuk tartalom, mert olyan dolgokra szórják el a pénzt, amik fölöslegesek. Műholdon elfoglalnak két TP-t, Mindig TV-n egy teljes multiplexet értelmetlenül és nem kevés pénzért. Bőven elég lenne az m1 és a Duna TV HD-ban, akkor elég lenne nekik egy TP is és a földi sugárzás sem emésztene fel annyi kiadást.
Ott vannak a magyar sorozatok, hogy lehet bukott műsorból második évadot is berendelni?
Ami pénz ezekre elmegy, abból lehetne nézhető műsorokat venni a többi csatornára is.
 #93386  Szerző: Glenn

Igen, lehetne akár nyolc is, de ha csak kettőre elég tartalom van, akkor minek kell négy csatorna? Így a kötelező előírások miatt még egyes csatornákat ki is kell venni a kábeles választékból, hogy ezek beférjenek.
 #93384  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:Elég lenne két közszolga csatorna szerintem. MTV és DUNA, egyik belföldre, másik meg határon túlra. Négy csatornát az életben nem tudnak műsorral feltölteni. Jelenleg is orrba-szájba ismételnek valamelyiken, vagy párhuzamosan megy ugyanaz a műsor. Pazarlás a köbön. Pedig amúgy nagyon sok jó műsor van, nemritkán nézhetőbb valamelyik közszolgálati adása, mint a két nagy kereskedelmié.
Nem feltétlenül lenne baj, hogy 4 közszolgálati csatorna van, ha megfelelően lennének tematizálva. Tavaly ősszel elindultak jó irányba, az m1 nézettsége nőtt, az Autonómiából csináltak egy teljesen jó csatornát Duna2 néven, néhány hét alatt az is megtöbbszörözte a nézőszámát, jött a december és visszaléptek, tulajdonképpen visszajött az Autonómia Duna World néven, arra hivatkozva, hogy a határon túliak ezt igényelték...
Most csak elméletileg vannak tematizálva, gyakorlatilag valóban egy csatornányi műsor megy mind a négyen, körbe-körbe ismételgetve.
Amit elpazarolnak HD sugárzás címén, azt inkább műsorokra kellene fordítani és kicsit követni a kereskedelmiek példáját, ha valaminek nincs nézettsége, arra nem költeni tovább súlyos milliókat.
 #93382  Szerző: Glenn

Elég lenne két közszolga csatorna szerintem. MTV és DUNA, egyik belföldre, másik meg határon túlra. Négy csatornát az életben nem tudnak műsorral feltölteni. Jelenleg is orrba-szájba ismételnek valamelyiken, vagy párhuzamosan megy ugyanaz a műsor. Pazarlás a köbön. Pedig amúgy nagyon sok jó műsor van, nemritkán nézhetőbb valamelyik közszolgálati adása, mint a két nagy kereskedelmié.
 #93165  Szerző: Zoey

Lesza akkor ugye arculatváltás 15-én? Gondolom a híradó díszlete is lecserélődik. Csalódnék, ha semmi változás nem történne a tv-ben, azok után, hogy mennyire mondták korábban.
Az m2-vel kapcsolatban: na igen, ezen a terven az látszik, hogy nem sikerült azt létrehozniuk, amit korban terveztek, ezért beraknak ezerszer adott ifjúsági sorozatokat (bár ez nem is mindre igaz), jó lesz az a népnek...
 #93081  Szerző: PooLee

Ultragáz. Nem mondom, hogy ne vegyünk elő néha régebbi dolgokat, mert tény, hogy rengeteg kitűnő produkció készült az elmúlt évtizedekben. De ilyenekre felépíteni egy új arculatot és ezzel reklámozni egy "megújulást"... nos, inkább kapcsolják le az egész csatornát, mindenki jobban jár.
 #93052  Szerző: mlaszlo

csadam írta:Azért vannak kivételek. Régebben néztem, de már a kutyát nem érdekelné...
Régebben biztos sokan nézték, de már annyiszor ismételték és a mostani fiatalokat szerintem már egyáltalán nem érdekeli.

Az MTVA SD csatornáinak műholdas elosztása pedig délelőtt óta teljesen leállt.
 #93028  Szerző: csadam

Azért vannak kivételek. Régebben néztem, de már a kutyát nem érdekelné...
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 235