RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#93448  Szerző: ceve

Riseos zakatolás után elkezdődött egy Ákos. :wailing:
 #93442  Szerző: radukanorbert

Zeneileg szerintem egész jók lettek, reggel élvezhető volt. Sajnos csak 1 órát tudtam hallgatni (6-7 között), mert a zenék közti megszólalások kritikán aluliak voltak. Gyakorlatilag értelmetlen volt az egész, mert nem volt olyan fél perc, hogy ne szakadt volna meg 5-10 másodpercre. Ennél még az is jobb lett volna, ha csak zene megy.
Az első nap azt mondta a Steve, hogy ők a rádiózás Farkas Bertalanjai, mert ilyen mobilstúdiója senkinek nincs. Hát ilyen ... nincs :S Említették, hogy 3G-t használnak, amit nagyon kétlek, mert ha azt használnának, akkor nem lenne ennyire sok kiesés, hiszen azért főleg Pesten nagyon jó a 3G lefedettsége.
 #93430  Szerző: Chucky

Nekem egy dolog bántja a fülem. Amikor a női suttogós szignál van "összehoz minket". Irritáló és erőltetett. Ha egy kellemesebb hanggal suttogtatták volna fel, jó lenne! :S
 #93426  Szerző: mlaszlo

Amilyen jól indultak első nap, most úgy haladnak egyre rosszabb irányba. Ezt a mobilstúdiót gyorsan el kellene felejteni, ma reggel a bejelentkezések felét nem lehetett érteni, a műsor teljesen szétesett, mert senki nincs bent a stúdióban. Ha már erőltetik mégis, akkor min. egy műsorvezetőnek mindig kellene maradnia a stúdióban.
Állandó zenei ismétlés, Holdviola, Lélekdonor naponta legalább 5-6 alkalommal.
Music FM, pár napra összehozott minket, de most már inkább tekerek vissza a februárban hallgatott rádiókra.
 #93418  Szerző: viktorio

tomee írta:
szemilan írta:
comet írta:Mikor lesz már honlap? Ilyen sokáig tart...biztos szuper lesz. :yes:

http://www.musicfm.hu/teszt
Most tűnt fel, hogy a honlapnál ugyanazt a template-et használják, amit korábban a BBC Radio1. Illetve az ottani műsorrendnél még látni is a régit.
és a lejátszó player is ugyanaz.
 #93407  Szerző: mlaszlo

benjamin írta:
szemilan írta:Meddig van műsorvezetés? Jól hallottam, hogy Kátai Artúr jön vissza 1 órakor? :shock:
Igen,ha jól tudom NON-STOP műsorvezetés megy.(Mint az r1-en :D )
Igen, éjjel is van műsorvezetés végig, egyedül hétvégén nincs csak este 8 és 9 óra között.
 #93406  Szerző: benjamin

szemilan írta:Meddig van műsorvezetés? Jól hallottam, hogy Kátai Artúr jön vissza 1 órakor? :shock:
Igen,ha jól tudom NON-STOP műsorvezetés megy.(Mint az r1-en :D )
 #93405  Szerző: szemilan

Meddig van műsorvezetés? Jól hallottam, hogy Kátai Artúr jön vissza 1 órakor? :shock:
 #93403  Szerző: ceve

Péntek-szombathoz képest ismét érezhetően több lett az elektronikus tánczene.

De a zúzás után rögtön egy Oceana: Cry Cry Cry-t berakni... :punch:
 #93401  Szerző: tomee

szemilan írta:
comet írta:Mikor lesz már honlap? Ilyen sokáig tart...biztos szuper lesz. :yes:

http://www.musicfm.hu/teszt
Most tűnt fel, hogy a honlapnál ugyanazt a template-et használják, amit korábban a BBC Radio1. Illetve az ottani műsorrendnél még látni is a régit.
  • 1
  • 500
  • 501
  • 502
  • 503
  • 504
  • 565