RADIOSITE Fórum

• HBO csatornák (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2)

#93734  Szerző: mlaszlo

donder írta: Evvel csak az a baj hogy ahol van ugyan UPC kábel, de nincsen semelyik analóg csomagban HBO, ide a bökőt hogy nem fogják külön frekire betenni... (Sem az infó24 helyére...)
:ayfkm:
Múltkori akciónál se volt nálam semmi... :csukottszem:
Valószínűleg csak digitális platformon lesz berakva, a kódolatlan hétvégéken sem teszik már rá analógra, de nem csak a UPC, hanem más szolgáltatók se. Ilyenkor attól is függ, hogy az HBO-val hogyan tudnak megegyezni.
 #93642  Szerző: donder

mlaszlo írta:
csadam írta:Hamarosan újra kódolatlan hétvége az HBO-n:
http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2
Inkább csak kódolatlan óra lesz, a Trónok harca c. sorozat 2. évadjának első része lesz látható kódolatlanul ápr. 2-án 21:55-től feliratosan azoknál a szolgáltatóknál, amelyek részt vesznek az HBO-nak ebben az akciójában.
Evvel csak az a baj hogy ahol van ugyan UPC kábel, de nincsen semelyik analóg csomagban HBO, ide a bökőt hogy nem fogják külön frekire betenni... (Sem az infó24 helyére...)
:ayfkm:
Múltkori akciónál se volt nálam semmi... :csukottszem:
 #93627  Szerző: mlaszlo

csadam írta:Hamarosan újra kódolatlan hétvége az HBO-n:
http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2
Inkább csak kódolatlan óra lesz, a Trónok harca c. sorozat 2. évadjának első része lesz látható kódolatlanul ápr. 2-án 21:55-től feliratosan azoknál a szolgáltatóknál, amelyek részt vesznek az HBO-nak ebben az akciójában.
 #91840  Szerző: asimov

Szomszedom ki volt borulva.. tegnap este a HBO-n (Fibernet) bo 3 masodperces csusszas volt a hang es a kep kozott. :S
 #89831  Szerző: Glenn

A DIGI analóg kábelen, ami csillagpontos, egészen tavaly májusig hagyományos (tehát lopható) HBO volt. Azóta semmilyen sincs, csak a digitálison.
 #89799  Szerző: asimov

Siofokon az Invitel (ex-fibernet) Ktv es a Supra is analog, elvileg. Megneztem, a gugli sokasavol hoz fel van (neha nem tul bizalomgerjeszto...) hbo zavarszuroket.
Az analog sugarzas meg keves lehet, sokkal inkabb a szolgaltato ceg hozzaallasa szamit.
Analog/csillagpontos KTV rendszerben (gyakorlatilag ez van hasznalatban, soros rendszer talan nincs mar sehol) akar minden egyes haz, illetve lakas bekotesebe kulon-kulon be lehet iktatni egy HBO-ot teljesen leszedo lyukszurot, es onnantol kezdve nincs az a kalozdekoder, ami nezheto HBO-t produkal. Nagy elofizetoi surusegu helyeken (varosok, lakotelepek) ez bevett eljaras. Gyer (varhato) elofizeto letszamnal nem szoktak ezzel foglalkozni.
(Nagy elofizetoi suruseg eseten, lokalisan es igy osszesegeben is nagyon nagy lehet a kalozdekoderek esetleges elterjedese miatt kieso bevetel)
 #89798  Szerző: zsigulifm

Pasa írta:
rmihaly76 írta:Persze ktv-n lehet kalozdekodolni is,
Hol? Mert a nagyoknál már rég nem.
Kistarcsai UPC kábelen fennvan analógon, tehát azon még megoldható lenne.
 #89788  Szerző: asimov

Per pillanat nem en fizetek, hanem a szomszedom. Regi cimbik vagyunk, nala HBO-zok neha. Itthon majd akkor, amikor atallok MindigTV-re, amiben a HBO 1660 Ft/ho.

Ez nem a huseg miatt lesz, hanem legfokeppen azert, mert nincsenek a filmekben 20 percenkent 10 perces reklamblokkok.
Pld. a National Geographic-on ezzel semmi bajom, mert ott beletervezik a reklamszuneteket a produkciokba, es ezert nem szakad meg dramaturgia (sem). Mozifilmeknel, akciokfilmeknel ezt nem viselem el, foleg ugy, hogy nem is onnan folytatodik a film, ahol azt megszakitottak. HBO-n ket film kozott is gyakorlatilag csak filmelozetesek mennek, tehat semmi tampon, "legyeljosovanymertazajo" meg chipsreklam.
Aztan a HBO altalaban a rendezoi valtozatokat adja le, amelyeket mas tv csatornak nem. Erre legutobbi (altalam is latott) pelda a "Szupercsapat". A HBO altal leadott rendezoi valtozatban, eredeti helyukon vannak azok a rovid (osszesen valami 14 perc) jelenetek, amelyek a webshop-okbol megrendelheto dvd-ken is csak a film utan, kulon-kulon nezhetok meg, es meg csak nem is az osszes, kivagott jelenet. Ezt a filmet pedig meg is vennem, de csak a HBO-on leadott, rendezoi valtozatot!
Ami nekem a lenyeg: a jobb filmeket tobbszor leadja a HBO, igy nem kell aggodom azon, ha melo maitt lemaradok az elso vetitesrol. Kulon zsenialis dolog az, hogy a vetitesi idopontok szetszortak, igy, ha nem tudom megnezni este, megnezem reggel, ha nem tudom megnezni reggel, megnezem delutan, es igy tovabb. Vagy ha tetszik is az adott film, akkor tobbszor is. Engem nem zavar az, hogy kesessel adjak le a filmeket.. nekem van idom, es nem szendvek "elsozesi" kenyszerben sem :)
Ezert en hajlando leszek fizetni, 1660Ft/ho-nal tobbet is. Nem dohanyzom, de szerintem ez mindenestol kb. ket doboz cigaretta ara.

Persze ktv-n lehet kalozdekodolni is, de minek, MindigTV-nel, eves szinten 20E Ft-ert, egy hetes musorujsagot is kapok. Az meg mas kerdes, hogy vilag eleve ugy mukodik, ha ha igenybeveszel egy fizetos szolgalatatast, akkor azert fizetni is kell(ene), ugyanugy, mint a villanyaramnal is. Van egy jo sztori, amit meg fibernetes szerelo meselt.
Hiret vettek annak, hogy, egy tizemeletes panelban az egyik lako szep arfolyamon ellatja a szomszedokat kalozszurovel, akik ezert sorban le is mondtak az elofizetest. Szep lassan az egesz haz kaloz, illetve HBO nem elofizeto lett, es ekkor a Fibernetesek betettek egy hbo-lyukszurot kozpontilag a haz ktv rendszerebe (ez nem a tvadast zavaro jelet, hanem magat az adott tvcsatornat szuri ki)
Jol pofara estek a draga kalozszurovel a lakok es -fiber-eknel foleg ezen rohogtek- egyetlen ember sem fizetett ujra elo azert, hogy kivegyek a lyukszurot, mert akkor a tobbi lako valoszinleg ingyen HBO-zna... Magyarul a lakok nem csak ingyenelok, hanem irigyek is voltak.
Attis írta:
rmihaly76 írta:Osszegezve: ez a HBO "kozvetites" kivetelesen nagyon "ott volt a toppon"... hol volt magyar felirat, hol nem, a szovegek alatt. Kb. a musor harmadatol volt folyamatos a feliratozas, de kissebb csuszasok, illetve olvashatatlanul gyors valtasok igy is becsusztak.
Kozben megmudtam azt is, hogy a Golden Globe galat megelozo filmben (Titanok harca) kb. feluton, tehat magaba a filmbe becsuszott egy "Kovetkezik: Titanok harca.." felirat is :)
Biztos buta kérdés... De mi a francért fizetsz egy csomó pénzt a kb. 10 Ft-ot érő HBO-ért? :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 36