RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#93770  Szerző: Attis

És kitöltöttétek a tesztet?
Az értékelésem... Született 311 db 1-es, 112 db 2-es, 47 db 3-as, 20 db 4-es, 10 db 5-ös. Ez átlagolva: 1,61. Suliban ezért már buktathatnak.
 #93759  Szerző: Attis

Egyébként szerintem nem rossz a zenei programjuk.
Valóban nem rossz. Inkább borzalmas.
A tegnapi tesztről már írtam. Úgy érzem, egy jó darabig még véletlenül se tekerek rájuk.
 #93757  Szerző: Zolika

És kitöltöttétek a tesztet?

Én igen. Meg a zene@neofm.hu-ra elküldtem azokat amik nem voltak benne, de én szeretném hallani őket.

Lehet hogy nem veszik figyelembe, lehet hogy az egész csak egy reklám, ám mégis úgy érzem többet tettem így, mint ha csak sírnék, hogy rossz a zenei kínálat.

Egyébként szerintem nem rossz a zenei programjuk. Inkább a Bumeráng helyett kellene valami más.
 #93713  Szerző: Glenn

moby67 írta:péksütemény nevű
:lol:
 #93708  Szerző: moby67

Sajna ebből a slager hagyatékból nem tudnak ki törni.
Ugy nézem pénz nincs hogy valamit ujítani mernének vagy be vállani.
Mióta ez a péksütemény nevű a program igazgató-sajnos-teljesen zeneileg lezülött az egész.
 #93683  Szerző: Attis

Hogy ha ezek a zenék fognak menni, amiket hallhattunk a teszten, akkor baj van... :sick: Ennek 90%-a: :sick: :hit: :fuckyou:
 #93280  Szerző: moby67

Szűk magyar zene kinálat???
Ha csak az Mr2 amit le ad abból csemegéznének,mint ahogy a Class teszi.
Az utóbbi időkben kevés kezdő előadót hallottam akiket kereskedelmi rádió szponzorált.
 #93250  Szerző: bandras

Pasa írta:
moby67 írta:Ez a csatorna vissza nevezhetné magát Slagerre nyugodtan!
Nem tehetné, mert ahhoz olyan zenék is kellenének. Most csak saját magára hasonlít (sajnos).
Teljesen slágeresek márcsak azért sem tudnak lenni, mert a pályázatukban vállaltak kvótát a friss magyar zenékre. Mondjuk ezzel meg az a baj, hogy elég szűk a kínálat az új, magyar, de a hallgatók széles köre által is fogyasztható zenéből. A Magna Cum Laude meg napi százszor hamar unalmas lesz.
 #93197  Szerző: Glenn

moby67 írta:Ez a csatorna vissza nevezhetné magát Slagerre nyugodtan!
Nem tehetné, mert ahhoz olyan zenék is kellenének. Most csak saját magára hasonlít (sajnos).
 #93187  Szerző: moby67

:o
Ez a csatorna vissza nevezhetné magát Slagerre nyugodtan!
Pénteken aki akarja végigszenvedheti megint az 500-as jól ismert zenei teszt valamit.
Képtelenség hogy továbbra sem tudnak fel mutatni semmit!
Még ezt a Fitikémet is lenyulták már tőlük.
  • 1
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 584