csokie írta: Amúgy meg OFFTOPIC: reggelente az adótól 7 kilóméterre már veri a HEY, telefonnal vételezve... Szégyen.Mintha visszavettek volna a teljesítményből, Budán rosszabbul jön, mint néhány hete.
csokie írta: Amúgy meg OFFTOPIC: reggelente az adótól 7 kilóméterre már veri a HEY, telefonnal vételezve... Szégyen.Mintha visszavettek volna a teljesítményből, Budán rosszabbul jön, mint néhány hete.
Pasa írta:Érden is simán megpályáztatták a 87.8-at, miközben a 88.1-en volt Budapestről sugárzás és itt is csak 0.3 MHz eltérés volt, ott a 94.8 Petőfi és a 94.5 Fehévár Rádió is, de simán adtak ki 0.1 MHz-re frekvenciákat úgy, hogy a két rádió zavarhatja egymást (pl. 94.5-94.6, 106.5-106.6, 103.9-103.8).csokie írta:Egyébként nem értem hogy miért nem tervezték anno inkább a 97.7 MHz-re? Senkit nem zavarna akkor...De. 98,0-án van a Civil Rádió. 300 kHz kevés.
csokie írta:Egyébként nem értem hogy miért nem tervezték anno inkább a 97.7 MHz-re? Senkit nem zavarna akkor...De. 98,0-án van a Civil Rádió. 300 kHz kevés.
Pasa írta:Egyébként nem értem hogy miért nem tervezték anno inkább a 97.7 MHz-re?csokie írta:Így ez sajna bukó lesz.Amúgy attól lesz bukó, hogy nem éri el Budapest nagy részét...
csokie írta:Így ez sajna bukó lesz.Amúgy attól lesz bukó, hogy nem éri el Budapest nagy részét...
Pasa írta:Következő gondolatom ez lett volna amúgy. Volt előfizetve nekem kemény egy hónapig az MTV Rocks nevezetű csatornára, hát, tényleg 100 zeneszámból ha 1-2 volt hallgatható.csokie írta:2005 utáni rockzene 10%-ban fordul elő maximum. Csak a régiek mennek de azok orrba-szájba. Nem rosszak azok sem, de újítani sem ártana.Nem az ő hibájuk. A XXI. században nemigen készülnek jó rockzenék sajnos. Ha megfigyeled, főleg a hard/heavy vonulatból válogatnak, ebben pedig mostanában nem sok új születik.
csokie írta:2005 utáni rockzene 10%-ban fordul elő maximum. Csak a régiek mennek de azok orrba-szájba. Nem rosszak azok sem, de újítani sem ártana.Nem az ő hibájuk. A XXI. században nemigen készülnek jó rockzenék sajnos. Ha megfigyeled, főleg a hard/heavy vonulatból válogatnak, ebben pedig mostanában nem sok új születik.