RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#93866  Szerző: ceve

DRoland írta:
mlaszlo írta:
Máté írta:Az M7-esen zsebrádióval Velencééig tökéletes.Fehérvárnál kezdett jelentősebben gyengülni,és Polgárdinál már csak foltokban jött.
A Juventus is csak nagyjából Székesfehérvárig szólt el? Emlékeim szerint mintha a 89.5 még a Balaton keleti részén is jött volna, legalábbis az autórádió sokszor arra váltott át és nem a 92.6-ra, amikor még a Juventusé volt ez a két frekvencia.
Meg tudom erősíteni, sőt! Bogláron az autórádióm 101,3-ra áll át, egyik reggel meg indítottam a kocsit és ugrott vissza 89,5-re! Persze, ahogy elindultam Lelle irányában vissza is állt. OFF: Utána megnéztem a töbi Széchenyi-hegyről "jövőket" és mind erős volt. Pl a 100.8 alig jött, ekkor meg szinte karcmentes, jó kis tropo volt (kivehető volt a Klub, Info is).
Faraday-kalitka. Vonaton is hosszú kilométerekre eltűnt a Juventus két frekvencia között Lepsénynél és Balatonlellénél.
 #93863  Szerző: DRoland

mlaszlo írta:
Máté írta:Az M7-esen zsebrádióval Velencééig tökéletes.Fehérvárnál kezdett jelentősebben gyengülni,és Polgárdinál már csak foltokban jött.
A Juventus is csak nagyjából Székesfehérvárig szólt el? Emlékeim szerint mintha a 89.5 még a Balaton keleti részén is jött volna, legalábbis az autórádió sokszor arra váltott át és nem a 92.6-ra, amikor még a Juventusé volt ez a két frekvencia.
Meg tudom erősíteni, sőt! Bogláron az autórádióm 101,3-ra áll át, egyik reggel meg indítottam a kocsit és ugrott vissza 89,5-re! Persze, ahogy elindultam Lelle irányában vissza is állt. OFF: Utána megnéztem a töbi Széchenyi-hegyről "jövőket" és mind erős volt. Pl a 100.8 alig jött, ekkor meg szinte karcmentes, jó kis tropo volt (kivehető volt a Klub, Info is).
 #93856  Szerző: mlaszlo

#93820  Szerző: Máté

Az M7-esen zsebrádióval Velencééig tökéletes.Fehérvárnál kezdett jelentősebben gyengülni,és Polgárdinál már csak foltokban jött.
 #93815  Szerző: comet

Nahát ez a Bánat utca " komolyan mondom... :wailing:
 #93814  Szerző: fecokam7

djlacee írta:Érdekes szerintem, de nem kifejezetten rossz, hogy van műsorajánló blokk óránként
ClassFM-en minden óra 30-kor van rövid ajánló :)
 #93801  Szerző: mlaszlo

nyikolaj írta:Anno a sláger is eljátszotta,hogy a Bumerángból ad bejátszást,poénos részeket még este 21:00 körül is.
A Class FM is csinálja, de csak 15-20 másodperces bejátszásokat adnak, míg a Music FM-en több perces részleteket is beadnak, napjában többször is, akár ugyanazt. Ez hosszú távon kissé unalmas, főleg most a hosszú hétvégén, hogy 3 nap műsorát best of-olják 4 és fél napon át.
 #93799  Szerző: djlacee

Érdekes szerintem, de nem kifejezetten rossz, hogy van műsorajánló blokk óránként
  • 1
  • 491
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • 565