RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#94056  Szerző: Ivoa

nyikolaj írta:Király Tamást a főként a szegediek és a miskolciak ismerik.Egyébként ő szegedi,vagy Szeged környéki.De ő a Music fm-en van nem de?Ez pedig az a topic ahol csak igazi mai sláger megy. :)
Ma éjfélkor márpedig Király Tamás szólalt meg a R(epeater) 1-en. :troll: Éjszakai műsorsávot vezetett. Mellesleg jó hangorgánuma van.
 #94055  Szerző: asimov

Ha kozvetlenul egymas melle allnatok a ket autoval, akkor is -majdnem biztosan- is lennenek elteresek a vetelben, az eltero auto- (kacnimeret, antennaelhelyezes stb) es antennatipusok miatt.
Dawe1797 írta:
Snake írta:Gyári blau. grande punto.
Nekem is van gyári Blaupunkt a kocsiban, de nekem nem jön a 106.5 Radio 1, lehet hogy azért mert zavar a 106.6 Lánchíd. Ez az utóbbi viszont meglepően erősen jön mindig itthon.
 #94053  Szerző: nyikolaj

Király Tamást a főként a szegediek és a miskolciak ismerik.Egyébként ő szegedi,vagy Szeged környéki.De ő a Music fm-en van nem de?Ez pedig az a topic ahol csak igazi mai sláger megy. :)
 #94051  Szerző: veterán

Tamas szerintem nagyon jol nyomja :D
 #94049  Szerző: Ivoa

Ki Király Tamás? Eddig még nem is hallottam a nevét. Egy vidéki stúdióból hozták fel?
 #94039  Szerző: Dawe1797

Snake írta:Gyári blau. grande punto.
Nekem is van gyári Blaupunkt a kocsiban, de nekem nem jön a 106.5 Radio 1, lehet hogy azért mert zavar a 106.6 Lánchíd. Ez az utóbbi viszont meglepően erősen jön mindig itthon.
 #94032  Szerző: Snake

Gyári blau. grande punto.
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 482