bunyospityu írta:Pl. itt olvastam:
Azt, hogy új nyertest kell hirdetni, azt hol olvastad ??? Mert én azt, olvastam, hogy új eljárásra kötelezte az NMHH-t a bíróság és pont ezt az ítéletet, értelmezi úgy az MT, hogy más esetekre is vonatkozik akkor ez az alaki hiba... tehát akár új pályázatot is hirdethet. ( csak apró kérdés: kinek az érdeke ma az, hogy ne legyen R1 Budapesten ??? )
A többi meg akár lehet úgy is ....
http://index.hu/kultur/media/2012/03/14/klubr_radio/
"Az ítélőtábla a hatályon kívül helyezett részben új eljárásra kötelezte a médiatanácsot. A médiatanácsnak a pályáztatást nem kell megismételnie, de új határozathozatala során az érvénytelenséget vizsgálnia kell, és új döntést kell hoznia a nyertest illetően. "
Magyarul, választania kell, hogy a Click és a R1 melyik frekit kapja. Persze lehet még bonyolítani, hogy újat írnak ki, de azzal lényegében beismerik, hogy egy nagy bunda volt az Autórádió, és a Klub addig is szólhatna tovább. Ez a MT-nak nem érdeke.
Szerintem, ha van valami politikai érzékük, a R1-et hozzák ki a 95,3-ra, mert így legalább lezárul az ügy, és senki sem fog elkezdeni fantomcégek után nyomozni. A Klub elhallgat, és nincs több vita.