Ma reggel Kecskemét 1. számú helyi járat. 55 év körüli buszsofőr. MUSIC FM -et hallgatta. 

mszilárd írta:Kellemetlen, amikor a kívánság (Pont belekapcsoltam ebbe én is! Egyszerűen szörnyű. Ezért írtam valamelyik topikba hogy a kívánságműsorozás egyenlő a parasztvakítással. Úgyse azt adják le amit kérsz, hanem azt ami a következő szám a gépbe. Vagy ha netán tán mégis megvan amit kérsz, felvesznek majd a zene előtt bejátszák a beszélgetést...) műsorban közli a betelefonáló, hogy sajnálja, hogy nem kérhette azt, amit szeretett volna.
A válasz egyszerű egyébként: "nem hoztam magammal". Bárcsak elfelejtenék már a műsorvezetők ezt...
mlaszlo írta:Értelmetlen hibákat beengedni a műsorba. A komoly adók mind csúsztatva közvetítenek. Nincs is ezzel semmi baj.PooLee írta:Te is leírtad, hogy az a jó VT, ami "élőnek hat". Miért akarnánk imitálni, hogy élő, ha nem az a jó, az elvárt?Szerintem semmi gond a csúsztatott élő megszólalásokkal. Tényleg lehetnek bakik, amik így nem kerülnek adásba. Nem arra kell gondolni, hogy a műsorvezető rossz, hanem bármi más közbe jöhet, mint pl. a Call Centernél, hogy csöng-csöng a telefon, de a hívott fél nem akarja felvenni.
A másik pedig: azt mivel magyarázod, hogy a világ más részein élőben szólalnak meg, amikor csak tehetik és sikeresek? Bár, ha jobban belegondolok a magyar annyira okos típusú ember, hogy mindent jobban tud a világnál, szóval ebben is igazuk lesz...
Az a megoldás viszont, amikor előre felvesznek több órás műsorokat és nincs bent műsorvezető, az nekem sem szimpatikus.
PooLee írta:Te is leírtad, hogy az a jó VT, ami "élőnek hat". Miért akarnánk imitálni, hogy élő, ha nem az a jó, az elvárt?Szerintem semmi gond a csúsztatott élő megszólalásokkal. Tényleg lehetnek bakik, amik így nem kerülnek adásba. Nem arra kell gondolni, hogy a műsorvezető rossz, hanem bármi más közbe jöhet, mint pl. a Call Centernél, hogy csöng-csöng a telefon, de a hívott fél nem akarja felvenni.
A másik pedig: azt mivel magyarázod, hogy a világ más részein élőben szólalnak meg, amikor csak tehetik és sikeresek? Bár, ha jobban belegondolok a magyar annyira okos típusú ember, hogy mindent jobban tud a világnál, szóval ebben is igazuk lesz...
PooLee írta:Igazából elfogadom, hogy ez a véleményed, részben igazad is van. Ugyanakkor én nem értek egyet veled, és szerencsére a világ túlnyomó részén működő rádiósok többsége sem. Én - sok tízmillió emberrel egyetemben - a valódi rádiósokat preferálom a jövőben is, és ha módom van rá, műsorkészítéskor is ragaszkodom az élőzéshez.Azert arrol orommel olvasnek majd egy statisztikat, hogy mit gondol a "tulnyomo tobbseg"
PooLee írta:Te is leírtad, hogy az a jó VT, ami "élőnek hat". Miért akarnánk imitálni, hogy élő, ha nem az a jó, az elvárt?Mert a bakifaktort es az on air szerencsetlenkedeseket ezzel 100%-osan ki lehet szurni, azert jobb. Kenyelemrol, lustasagrol szo sincs, praktikus, biztonsagos, hallgatobarat megoldas.