RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#94248  Szerző: Snake

szemilan írta:Facebook oldalukon figyeltétek Fitti "mini stúdióját"? Felül van ugye a mobil stick. Majdnem minden képen más színű eszköz van benne. Nem tudnak dönteni a szolgáltatók között?
Még jó h vkinek van ideje az ilyen dolgok fürkészésére is.
 #94246  Szerző: szemilan

Facebook oldalukon figyeltétek Fitti "mini stúdióját"? Felül van ugye a mobil stick. Majdnem minden képen más színű eszköz van benne. Nem tudnak dönteni a szolgáltatók között?
 #94245  Szerző: zvonok

Nos, szereztem elég tapasztalatot ezzel a rádióval kapcsolatban.

Abból a szemszögből értékelem, hogy a Rádió 1 helyére lépett:

- zeneileg szélesebb a kínálat, de azért itt is ismétlődik
- van hírek, amit hiányoltam a Rádió 1-ből
- na most itt ez az Önindító. Én törzs-Kukoris voltam, egészen 1,5 évvel ezelőttig. Addig a pillanatig, amíg elment a Hudák Anita, és el nem kezdtek keresni 3. műsorvezetőt, és be nem került a Peller Mariann. Egyrészt irritál az affektáló beszédstílusa, másrészt, miután Hudák Anita visszatért, már 2 nő-2 férfi volt, ami felborította a jól megszokott rendet.
A Harsányi-Hudák-Balogh S/S (aztén később Hepi) trió volt a legjobb. Őket tutdam hallgatni. Pellerrel már 2 vihogó lány is volt reggel, az már sok volt.
A Kukorinak egy nagy hibája, amivel én a sok év alatt nem tudtam kibékülni. A Bumerángnak azért is nagyobb a hallgatottsága, mert: reggel felkel az ember, valami olyat vár a rádiótól, ami felébreszti. Egy jó poén, valami beszéd, amire lehet figyelni. Na most ez megvan a Bumerángban, mert ott sokat beszélnek, kevés a zene. Egy tipikus reggeli szórakoztató műsör kaptafája ilyen. Az más kérdés, hogy milyen színvonalú.
A Kukoriban viszont sok volt a zene,és keveset beszélgettek. Ezt nagyon hiányoltam.

Reméltem, hogy a Music FM-en (hú, de fantáziadús név), nem követik el ezt a hibát. Oké, hogy zenei rádió, meg fiataloknak akarnak szólni, de a ,,folyamatos" zene egész nap már sok...és sajnos nem változott. Átment a Harsányi, ő még tűrhető. De a Hajdu Sztív meg az a Petra...nincs meg az az élmény. És kevés a beszéd.
Ráadásul a Levi vicce rovat, másolva a Rádió 1-ből, sok az erőltetett nevetés.

Összegezve, a Kukori elhagyása után a Bumerángot hallgattam, bár róluk is megvan a véleményem, mára meg már felnőttem, reggelente kevés időm van rádiót hallgatni. Így reggel csak pár percre kapcsolom be, aztán az szól, ami legutóbb volt bekapcsolva. Napközben már a legkülönbözőbb rádiókat hallgatom, attól függ, hogy mit, hol csinálok...
 #94189  Szerző: ceve

Mondta már Balogh Tamás, hogy mi alapján állítják össze a TOP50 slágerlistát?

Vagy ez üzleti titok? :twisted:
 #94168  Szerző: veterán

orrhang írta:
Értelmetlen hibákat beengedni a műsorba. A komoly adók mind csúsztatva közvetítenek. Nincs is ezzel semmi baj.
pl. kampanyidoszakban kellemetlen tud lenni, ha a betelefonalo politizal, vagy meg rosszabb kampanycsendben, vagy cska ha siman el akar kuldeni anyamba valamiert. Sulyos bunteteseket fizet erte a radio. Egyebkent meg a vilag minden tajan is lehet, hogy csusztatottban megy, csak epp jol van osszerakva es elonek hat
Iiiiigy van!
 #94161  Szerző: mlaszlo

Ivoa írta:Király Viktor Solo c. számával bővült a magyar repertoár. :troll:
Ebben a formában nem sok értelme van ennek a "Made in Hungary" c. műsornak, kb. 5 szám ha magyar ebben az órában :csukottszem:
 #94159  Szerző: Ivoa

Király Viktor Solo c. számával bővült a magyar repertoár. :troll:
 #94151  Szerző: orrhang

Értelmetlen hibákat beengedni a műsorba. A komoly adók mind csúsztatva közvetítenek. Nincs is ezzel semmi baj.
pl. kampanyidoszakban kellemetlen tud lenni, ha a betelefonalo politizal, vagy meg rosszabb kampanycsendben, vagy cska ha siman el akar kuldeni anyamba valamiert. Sulyos bunteteseket fizet erte a radio. Egyebkent meg a vilag minden tajan is lehet, hogy csusztatottban megy, csak epp jol van osszerakva es elonek hat
 #94149  Szerző: Csongii

veterán írta:
PooLee írta:mlaszlo: igaz igaz! Viszont az ilyenek miatt szerintem a magyar programigazgatók gyorsan hajlamosak az egész adásra kiterjeszteni a módszert. Hétvégén bizonyára azért van úgy, mert akkor valójában nincs ott a műsorvezető.
Az az oltari nagy baromsag, hogy van, aki meg elozik... mi a rossz a voice trackingben??
Van aki szeret élőzni és jobban tudja pörgetni a dumát olyankor.
  • 1
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490
  • 565