RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#94268  Szerző: Csongii

Ehhez képest nem tudom mi történhetett, mert folyamatosan dupla annyian hallgatják online, mint az elmúlt időszakban. :oops:
 #94264  Szerző: Gabeedj

E az egész 500-as lista egy nevetséges ömleny volt.A komplett Slágeros harci díst berakták és arra lehetett szavazni:)Nem igaz,hogy egy egy előadótól 5-6 zenének kellene szólnia és az sem igaz,hogy majdnem mind Sláger rádiós zene .A szavazás ami nem rólunk szól lehet kimutatta,hogy pár zenét nyugdíjba kellene vonultatni egészen pontosan 500 ból legalább 440 et,de ők úgy állítják be,hogy ezt kérik és szeretnék hallani a jövőben a hallgatók:)Ez a rádió itt végleg leszerepelt.Jó lenne megszűnne és nem szennyezné az étert
 #94260  Szerző: viktorio

eléggé beszűkült a szakembergárda.
 #94250  Szerző: bumfan

Szerintem a Juventushoz megy, a Bolla helyére.
 #94247  Szerző: orrhang

tudja valaki hova megy Kalácska? Kirúgták, vagy ő lép le magától?
 #94244  Szerző: ceve

radiogyuri5600 írta:Szerintetek melyik SLÁGERESEBB? A NEO VAGY A JUVENTUS?
:troll: :troll:
 #94243  Szerző: zvonok

Zolika írta:És kitöltöttétek a tesztet?

Én igen. Meg a zene@neofm.hu-ra elküldtem azokat amik nem voltak benne, de én szeretném hallani őket.

Lehet hogy nem veszik figyelembe, lehet hogy az egész csak egy reklám, ám mégis úgy érzem többet tettem így, mint ha csak sírnék, hogy rossz a zenei kínálat.

Egyébként szerintem nem rossz a zenei programjuk. Inkább a Bumeráng helyett kellene valami más.
Megfigyeltem, hogy a Bumerángban, 9 után sokszor egy adott mennyiségből választanak ki egy dalt, és az megy. Pl.: tipikusan ilyen, van egy Tankcsapda dal. Egyszer valaki sms-t is írt, hogy kéne má' valami mást is adni.
 #94063  Szerző: radiogyuri5600

Szerintetek melyik SLÁGERESEBB? A NEO VAGY A JUVENTUS?
 #93902  Szerző: veterán

Jó lett a NeoFM, remekül össze lett rakva.
Korábban nem volt elég karakteres.
 #93777  Szerző: Zolika

Ez tetszik. Jó ötlet, én is összeszámoltam. :)

67 db 1-es
164db 2-es
108db 3-as
108db 4-es
53db 5-ös

Átlag: 2,832
  • 1
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243