RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#94744  Szerző: Ivoa

mimi írta:Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem nagyon kár volt: http://www.youtube.com/watch?v=2HJIyUTXPQQ
Egyáltalán nem rossz ez. :) Amúgy meg az is egy megoldás, ha pl. szombatonként a régit adják egy ideig, külön műsorblokkal.

Mellesleg a mai mesenézők nincsenek is ilyen főcímekhez szokva a Minimaxon, Nickelodeonon. :troll:
 #94735  Szerző: tomee

Van gyerek egyáltalán, aki az M2-ön néz esti mesét? Mert eddig a felnőttek háborodtak fel a legjobban a változtatáson, akik egyébként szintén nem nézik. :)
 #94298  Szerző: djlacee

Múltkor a facebookon azt írták, hogy folyamatosan újulnak meg a dolgok
ha nem, hát nem
Kép
 #94042  Szerző: szemilan

MTV Videótár OFF. Vagy csak nálam nem akarnak elindulni a videók, vagy ha el is indul, akkor akad?
 #93847  Szerző: Glenn

mlaszlo írta:Közszolgálati és közösségi médiaszolgáltatásban osztott képernyős reklám és virtuális reklám csak sportműsorszámok közvetítéséhez kapcsolódóan tehető közzé.[/i]
Tegyük hozzá, hogy ez a rendelkezés (mily hihetetlen!) a Forma 1-es közvetítésekhez kapcsolódik. T.i. focimeccsen ilyen eddig se volt, ezután se lesz. Meg más sportközvetítés alatt se.
 #93832  Szerző: mlaszlo

FLaci81 írta:A mai F1-es futam közben reklám volt látható osztott képernyőn pár alkalommal az M1 műsorán, eddig úgy tudtam , hogy egy közszolgálati tv nem csinál(hat) ilyet, erre tessék... Ez ilyenkor hogyan is van? :stare:
Az új médiatörvény a közszolgálati csatornák esetében is lehetőséget ad osztott képernyős reklámra:
2010. évi CLXXXV. törvény
(5) Közszolgálati és közösségi médiaszolgáltatásban osztott képernyős reklám és virtuális reklám csak sportműsorszámok közvetítéséhez kapcsolódóan tehető közzé.
 #93831  Szerző: FLaci81

A mai F1-es futam közben reklám volt látható osztott képernyőn pár alkalommal az M1 műsorán, eddig úgy tudtam , hogy egy közszolgálati tv nem csinál(hat) ilyet, erre tessék... Ez ilyenkor hogyan is van? :stare:
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 237