RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#94394  Szerző: Atis90

Szerintem a legjobb rádió hazánkban :troll:
Mikor lesz a februári hallgatottsági adatok ismertetése?
 #94357  Szerző: Ivoa

Gabeedj írta:A 2 párt elmutyizza egymás közt aztán kifizessük a Neo tartozását :)Nem lesz itt gond szerintem.
Szerintem bukta lesz a Neonak. De várjuk meg a végét, hiszen semmi sem biztos Mo-n :)
 #94354  Szerző: Gabeedj

A 2 párt elmutyizza egymás közt aztán kifizessük a Neo tartozását :)Nem lesz itt gond szerintem.
 #94352  Szerző: Snake

Majd lesz még1 fideszrádió
 #94350  Szerző: Jozsfm964

Benne van a kakiban a Neo rendesen...
 #94341  Szerző: Ivoa

veterán írta:
Zoey írta:Hűűű, nem kis összeg...

"A Médiatanács az FM1 Zrt. országos rádiós médiaszolgáltatóval szemben a díjfizetési kötelezettség teljesítésének ellenőrzése tárgyában indított eljárásban megállapítja, hogy a médiaszolgáltatónak bruttó 433.677.211,-Ft összegű díjtartozása áll fenn a Médiatanáccsal szemben, amellyel a médiaszolgáltató megsértette az Mttv. és a szerződése szerinti díjfizetési kötelezettségét."
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz igen!
Hm, nem biztos, hogy ez olyan sokáig lesz ez így, szerintem ezt hamar felmondás fogja követni. Jöhet a Music FM-Rádió 1 páros közül az előbbi a helyére? :troll:
 #94337  Szerző: veterán

Zoey írta:Hűűű, nem kis összeg...

"A Médiatanács az FM1 Zrt. országos rádiós médiaszolgáltatóval szemben a díjfizetési kötelezettség teljesítésének ellenőrzése tárgyában indított eljárásban megállapítja, hogy a médiaszolgáltatónak bruttó 433.677.211,-Ft összegű díjtartozása áll fenn a Médiatanáccsal szemben, amellyel a médiaszolgáltató megsértette az Mttv. és a szerződése szerinti díjfizetési kötelezettségét."
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz igen!
 #94335  Szerző: Zoey

Hűűű, nem kis összeg...

#94290  Szerző: Zolika

Gabeedj írta:E az egész 500-as lista egy nevetséges ömleny volt.A komplett Slágeros harci díst berakták és arra lehetett szavazni:)Nem igaz,hogy egy egy előadótól 5-6 zenének kellene szólnia és az sem igaz,hogy majdnem mind Sláger rádiós zene .A szavazás ami nem rólunk szól lehet kimutatta,hogy pár zenét nyugdíjba kellene vonultatni egészen pontosan 500 ból legalább 440 et,de ők úgy állítják be,hogy ezt kérik és szeretnék hallani a jövőben a hallgatók:)Ez a rádió itt végleg leszerepelt.Jó lenne megszűnne és nem szennyezné az étert
Nem egyszerűbb, ha te hallgatsz valami mást?
  • 1
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 584