veterán írta:Hallgatja kb 2.000 fo.na jó legyen az napi 20 000 oké

http://www.melangefm.com/ vagy mifene ...
veterán írta:Hallgatja kb 2.000 fo.na jó legyen az napi 20 000 oké
mihalylovics írta:Szerintem pont nem ***. Jók a zenék, a beszédtémák is érdekesek, hagyják békén.Egyetértek!
bunyospityu írta:Szerintem pont nem szar. Jók a zenék, a beszédtémák is érdekesek, hagyják békén. Nem kéne mégegy egymást másoló formatrádió (ami tényleg szar). Én speciel örülök hogy van ilyen. Mellesleg "imádom" hogy ez a fórum is egy nagy fikázda. Tipikus magyar mentalitás, mindenben a rosszat keressük, semmi nem jó. Pozitív vélemények ritkák...veterán írta:A honlap és a mobil alkalmazások jelenleg is az egyik legjobbak a hazai kínálatot tekintve.Értem és igazad van, sz@r ez a rádió... meg kell változtatni....
Attól még a rádió sz.r, mert senki sem ismeri, túl szűk réteget céloz meg. Magyarországon nincs erre igény, vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy sokkal nagyobb piaci rések vannak. Pont ez az a talk/news rádió, amit már nem tud eltartani a piac és az sem segít, hogy a többihez képest itt kicsit nagyobb a zenearány.
Arculatváltással sem fog több hallgatót elérni a GR. Format zenei rádiót kell belőle faragni, szövegarányt minimalizálni, a név- és szerződésmódosítás alap, teljesen más célcsoport alap. Ha volt erre lehetőség a 92.1 esetében, van itt is. Bizonyos rétegzenei stílusok mehetnek közösségi licenccel. Olyanok is, amikre többszázezres igény van.
Megy le a lejtőn a rádió, ezekkel csak egy másik sávba tér át a hegyről levezető úton.
veterán írta:A honlap és a mobil alkalmazások jelenleg is az egyik legjobbak a hazai kínálatot tekintve.Értem és igazad van, sz@r ez a rádió... meg kell változtatni....
Attól még a rádió sz.r, mert senki sem ismeri, túl szűk réteget céloz meg. Magyarországon nincs erre igény, vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy sokkal nagyobb piaci rések vannak. Pont ez az a talk/news rádió, amit már nem tud eltartani a piac és az sem segít, hogy a többihez képest itt kicsit nagyobb a zenearány.
Arculatváltással sem fog több hallgatót elérni a GR. Format zenei rádiót kell belőle faragni, szövegarányt minimalizálni, a név- és szerződésmódosítás alap, teljesen más célcsoport alap. Ha volt erre lehetőség a 92.1 esetében, van itt is. Bizonyos rétegzenei stílusok mehetnek közösségi licenccel. Olyanok is, amikre többszázezres igény van.
Megy le a lejtőn a rádió, ezekkel csak egy másik sávba tér át a hegyről levezető úton.
veterán írta:Weblap, iphone, ipad alkalmazás átalakítása?Mire ?
Pont nem erre lenne szükség, de mindegy.