RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#94568  Szerző: aderzone

Mennyivel jobb, kellemesebb, elviselhetőbb a R1 délutáni műsora anélkül az affektáló fejhangon visító majom kuki nélkül! Már csak azt a reggeli borzadály műsort kellene rendbe rakniuk. Ha tényleg szórakoztató műsort akarnak reggelre, az legyen valóban vicces, és ne erőltetett poénokkal, műröhögéssel legyen tele.
Ettől függetlenül szerintem jelenleg az összes hibájával együtt a R1 a legnormálisabban összreakott rádió Mo-n.
 #94348  Szerző: mihalylovics

Ivoa írta:A 95,8-at kereskedelmiként, a 98,0-át és a 88,1-et (!) közösségiként hirdetik meg. Az Európa Rádió készülhet Bp-re a 88,1-re, úgy néz ki.

Tippek a 95,8 indulóira? :P Nem olyan biztos az, hogy Infórádió lesz belőle... A 2.600.000 fő csak kismértékben különbözik a 89,5 3.313.000 fős elérésétől. Tippek? :troll:

Mellesleg megvan a Pécs 90,6, és a Győr 96,4 pályázata is, azokban nincs semmi érdekes.
Ha már közösségi, szerintem ne legyen valamelyik vallási "nagyhal", hanem valami debreceni Friss rádió-szerű, valóban közösséginek kéne jönnie...
 #94340  Szerző: Ivoa

asr27 írta:98.6-ot mikor lesznek hajlandók pályáztatni? Van erről valami info?
Szerintem mostanság fogják azt is, mert benne volt egy korábbiban, ami a 88,1 pályáztatásáról szólt. (Szerintem a 98,6 viszont kereskedelmi lesz.)
Ezzel viszont egyértelművé vált, hogy sem Rise, sem Face nem lesz többé Bp-en. Nem mintha ez bármit is számítana.

Ami viszont érdekes: négy frekvenciaterv kidolgozására érkezett kérelem. Ezekről mit lehet tudni?
 #94336  Szerző: asr27

98.6-ot mikor lesznek hajlandók pályáztatni? Van erről valami info?
 #94331  Szerző: Ivoa

A 95,8-at kereskedelmiként, a 98,0-át és a 88,1-et (!) közösségiként hirdetik meg. Az Európa Rádió készülhet Bp-re a 88,1-re, úgy néz ki.

Tippek a 95,8 indulóira? :P Nem olyan biztos az, hogy Infórádió lesz belőle... A 2.600.000 fő csak kismértékben különbözik a 89,5 3.313.000 fős elérésétől. Tippek? :troll:

Mellesleg megvan a Pécs 90,6, és a Győr 96,4 pályázata is, azokban nincs semmi érdekes.
 #94330  Szerző: Ivoa

LuciFerko írta:"A mai adásunk vendégei Karamell és Vastag Csaba. Sziasztok, mi a véleményetek az aktuális belpolitikai helyzetről?"
:troll:
Készülnek a közszolgálati műsortartalmakra, mi a baj ezzel? :troll:
 #94329  Szerző: Ivoa

bunyospityu írta:
R1 lesz nem lesz ....
Ez rutindolog. A Click ezt kapta (96,4-re és 92,9-re):

"A Médiatanács 447/2012. (III. 7.) számú végzése
a Médiatanács által 2011. szeptember 29-én közzétett, a Budapest 96,4 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2011. november 8-án benyújtott Pályázati Ajánlatok tartalmi vizsgálata (Click Rádió Kft.)
A Médiatanács a honlapján és hirdetményi úton 2011. szeptember 29-én közzétett a Budapest 96,4 MHz médiaszolgáltatási lehetőségre a Click Rádió Kft. által benyújtott Ajánlat tartalmi vizsgálata keretében az Mttv. 59. § (2) bekezdése szerint felvilágosítást kér a Pályázótól a műsorterv tekintetében:
- arra vonatkozóan, hogy mi okozza az eltérést a magyar zenei műsorszámok időtartamának a százalékban és a percben megadott értékei között;
- a Pályázati Ajánlatának és vállalásainak alátámasztása érdekében arra vonatkozóan, hogy az egyes műsorszámokban a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő és az Mttv. 83. §-a szerinti célt szolgáló közszolgálati elemek milyen időtartamban és - százalékban kifejezve - milyen arányban kerülnek bemutatásra. Emellett a Médiatanács felvilágosítást kér a Pályázótól a tekintetben,hogy a fentiekben megjelölt elemek miként minősülnek helyi közéleti, helyi mindennapi életet segítő illetve közszolgálati műsortartalomnak a Pályázati Felhívás értelmező rendelkezéseinek és az Mttv. 83. §-ának tükrében."

A Radio Papa ezt kapta:

"A Médiatanács a honlapján és hirdetményi úton 2011. szeptember 29-én közzétett a Budapest 92,9 MHz médiaszolgáltatási lehetőségre a Radio Papa Kft. által benyújtott Ajánlat tartalmi vizsgálata keretében az Mttv. 59. § (2) bekezdése szerint felvilágosítást kér a Pályázótól a műsorterv tekintetében:
arra vonatkozóan, hogy mi okozza az eltérést a magyar zenei műsorszámok időtartamának a százalékban és a percben megadott értékei között;
- a Pályázati Ajánlatának és vállalásainak alátámasztása érdekében arra vonatkozóan, hogy az egyes műsorszámokban a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő és az Mttv. 83. §-a szerinti célt szolgáló közszolgálati elemek milyen időtartamban és - százalékban kifejezve - milyen arányban kerülnek bemutatásra. Emellett a Médiatanács felvilágosítást kér a Pályázótól a tekintetben,hogy a fentiekben megjelölt elemek miként minősülnek helyi közéleti, helyi mindennapi életet segítő illetve közszolgálati műsortartalomnak a Pályázati Felhívás értelmező rendelkezéseinek és az Mttv. 83. §-ának tükrében."

A Radio Code meg ezt:
"A Médiatanács a honlapján és hirdetményi úton 2011. szeptember 29-én közzétett a Budapest 92,9 MHz médiaszolgáltatási lehetőségre a Radio Code Kft. által benyújtott Ajánlat tartalmi vizsgálata keretében az Mttv. 59. § (2) bekezdése szerint felvilágosítást kér a Pályázótól a műsorterv tekintetében a Pályázati Ajánlatának és vállalásainak alátámasztása érdekében arra vonatkozóan, hogy az egyes műsorszámokban a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő és az Mttv. 83. §-a szerinti célt szolgáló közszolgálati elemek milyen időtartamban és - százalékban kifejezve - milyen arányban kerülnek bemutatásra. Emellett a Médiatanács felvilágosítást kér a Pályázótól a tekintetben,hogy a fentiekben megjelölt elemek miként minősülnek helyi közéleti, helyi mindennapi életet segítő illetve közszolgálati műsortartalomnak a Pályázati Felhívás értelmező rendelkezéseinek és az Mttv. 83. §-ának tükrében."
 #94317  Szerző: LuciFerko

"A mai adásunk vendégei Karamell és Vastag Csaba. Sziasztok, mi a véleményetek az aktuális belpolitikai helyzetről?"
:troll:
 #94316  Szerző: LuciFerko

:unott:
 #94315  Szerző: bunyospityu

A Médiatanács 446/2012. (III. 7.) számú határozata

a Médiatanács által 2011. szeptember 29-én közzétett, a Budapest 96,4 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2011. november 8-án benyújtott Pályázati Ajánlatok tartalmi vizsgálata (Rumba Rádió Kft.)

A Médiatanács a honlapján és hirdetményi úton 2011. szeptember 29-én közzétett a Budapest 96,4 MHz médiaszolgáltatási lehetőségre a Rumba Rádió Kft. által benyújtott Ajánlat tartalmi vizsgálata keretében az Mttv. 59. § (2) bekezdése szerint felvilágosítást kér a Pályázótól a műsorterv tekintetében annak alátámasztásáról, hogy a Pályázati Ajánlatában megjelölt helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő, műsorszámok, műsorelemek – így különösen a műsorvezetői megszólalások, a hazai szórakoztató „ipar” ismert személyiségei és a műsorvezetők, valamint riportalanyaik között kialakuló beszélgetések – miként felelnek meg a helyi közélettel foglalkozó, helyi mindennapi életet segítő műsorszámok Pályázati Felhívásban meghatározott fogalmának.

R1 lesz nem lesz ....
  • 1
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 482