RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#94615  Szerző: LuciFerko

Tihany 97.6? Asszem az koordinált freki még oda. Meg még a 98.3 is szóba jöhet.
 #94613  Szerző: Ivoa

LuciFerko írta:
hori írta:Úgy tudom feltáratásra mindig is van lehetőség (legfőképpen azoknak, akik a megfelelő tőkével rendelkeznek hozzá és nem akarják megvárni azt, amíg a Médiatanács nem pályáztat meg egy adott frekvenciát), hacsak az NMHH azt nem mondja, hogy nincs már "szabad" frekvencia és nincs lehetőség emiatt a feltáratásra. A feltáratás azonban, ahogy én tudom eléggé költséges megoldás.
Olyan 1 misi körül van tudtommal.
Hármat már föltárattak (Nyíregyháza, Tihany, Zalaegerszeg). Gondolom, Pécsről is szeretnének minél kevesebbet hiányozni, ha oda kerül a sor.

Szerintetek a Pécs 94,6-on lesz 24 órás Mária Rádió?
 #94609  Szerző: Attis

Csongii írta:Én csak erről a kettőről tudok. 1. amin van a Rádió 1 most (90,6) , 2. a volt helyi rádió a Mediterrán frekije (101,2).
Aztán ott van még a 90,0, bár az elvileg a Misinára van koordinálva.
 #94608  Szerző: LuciFerko

hori írta:Úgy tudom feltáratásra mindig is van lehetőség (legfőképpen azoknak, akik a megfelelő tőkével rendelkeznek hozzá és nem akarják megvárni azt, amíg a Médiatanács nem pályáztat meg egy adott frekvenciát), hacsak az NMHH azt nem mondja, hogy nincs már "szabad" frekvencia és nincs lehetőség emiatt a feltáratásra. A feltáratás azonban, ahogy én tudom eléggé költséges megoldás.
Olyan 1 misi körül van tudtommal.
 #94607  Szerző: hori

Úgy tudom feltáratásra mindig is van lehetőség (legfőképpen azoknak, akik a megfelelő tőkével rendelkeznek hozzá és nem akarják megvárni azt, amíg a Médiatanács nem pályáztat meg egy adott frekvenciát), hacsak az NMHH azt nem mondja, hogy nincs már "szabad" frekvencia és nincs lehetőség emiatt a feltáratásra. A feltáratás azonban, ahogy én tudom eléggé költséges megoldás.
 #94601  Szerző: Csongii

Én csak erről a kettőről tudok. 1. amin van a Rádió 1 most (90,6) , 2. a volt helyi rádió a Mediterrán frekije (101,2).
 #94597  Szerző: Ivoa

Csongii írta:Ma olyan infókat hallottam, hogy Pécsről ki fogják ütni. Azt egy másik vállalkozás kapja meg, bár a forrás nem volt benne biztos, hogy a 90,6 vagy a volt mediterrános frekiről beszéltek-e a 101,2-ről. Na majd kiderül, ha leadják a pályázatokat.
Ez abszolút megeshet. Mindenesetre azért hamarabb kapnak szerintem új frekiket, minthogy kiüssék őket Pécsről.
Ha minden kötél szakad, van még a kerestetésre lehetőség? (bár azzal sem vagyok tisztában, hogy milyen helyi frekik vannak még :))
 #94589  Szerző: Csongii

Ma olyan infókat hallottam, hogy Pécsről ki fogják ütni. Azt egy másik vállalkozás kapja meg, bár a forrás nem volt benne biztos, hogy a 90,6 vagy a volt mediterrános frekiről beszéltek-e a 101,2-ről. Na majd kiderül, ha leadják a pályázatokat.
 #94585  Szerző: LewyDee

Richmonde írta:
aderzone írta:Mennyivel jobb, kellemesebb, elviselhetőbb a R1 délutáni műsora anélkül az affektáló fejhangon visító majom kuki nélkül! Már csak azt a reggeli borzadály műsort kellene rendbe rakniuk. Ha tényleg szórakoztató műsort akarnak reggelre, az legyen valóban vicces, és ne erőltetett poénokkal, műröhögéssel legyen tele.
Ettől függetlenül szerintem jelenleg az összes hibájával együtt a R1 a legnormálisabban összreakott rádió Mo-n.
Minden szavával egyetértek a fentieknek
előbb egy pesti freki kéne már!
 #94583  Szerző: Richmonde

aderzone írta:Mennyivel jobb, kellemesebb, elviselhetőbb a R1 délutáni műsora anélkül az affektáló fejhangon visító majom kuki nélkül! Már csak azt a reggeli borzadály műsort kellene rendbe rakniuk. Ha tényleg szórakoztató műsort akarnak reggelre, az legyen valóban vicces, és ne erőltetett poénokkal, műröhögéssel legyen tele.
Ettől függetlenül szerintem jelenleg az összes hibájával együtt a R1 a legnormálisabban összreakott rádió Mo-n.
Minden szavával egyetértek a fentieknek
  • 1
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 482