egy Rapar gyerek az új műsörvezető a VIVA-n 

német viva2-ből átavanzsált viva plus ezeken főleg dance zenéket nyomtak, nem tudtak érvényesülni az új stílussal (főleg feka zenék) és megszűntek...A VIVA Plus gyakorlatilag a nap nagy részében úgy működött, mint nálunk régen az MSat-on a Music Box. Volt lista, és szavazni lehetett. Voltak tematikus műsorok is (rock, dance, rap) eleinte ott is szavazós volt a dolog. Később már nem.
csadam írta:Olvastam, hogy esett szó a német verzióról is, kifejteném a véleményemet: 2011.01.01. - ekkor újult meg a német Viva, ami (számomra legalábbis) nagyon negatív lépés volt. A zenei kínálatból kiszedték a régebbi zenéket (1-5 éveseket - de nem azt akarom, hogy hányásig nyomják), és elkezdték az akkor aktuális és az újabb számokat nyomni és egyre több rock és ahhoz hasonló műfajú zene jelent meg, ami azért eléggé "egy zenei műfajúvá" teszi a csatornát, a sok sorozattal, amit a Nickelodeon is ugyanúgy lead, nem is beszélve. Délután 3 óra az egy "választó időpont" a csatornánál, ekkor ér véget (vagy korábban) a zenei rész, és nyilván ekkor kezdődik a sorozat. És mindez tart ~1-ig, 2-ig, amikor kezdődik a zene. Pár év múlva az a maradék zene is eltűnik, mint ami most van rajta. Attól félek, hogy a magyar verzió is erre a sorsra jut...
(Bocs, ha valamit értelmetlenül fogalmaztam meg, és ha valamit nem úgy írtam, ami a valóságban van - legutóbb tavaly néztem, azóta lekerült analógról, úgyhogy végképp nem nézem, de annyira nem is hiányzik...)
Szerintem elég korrekt lett a zenei kínálat, meg a magyar zene arány:)Magyar rap (már ha annak nevezhetjük
mlaszlo írta:Music Channelen már van kapcsolójel, igaz csak műholdon, optikán nincs.
VH1 Viacom-os, tehát ha repülnek az MTV-k, akkor az is repül. Music Channel és a H!T Music nem lenne rossz, de két éve nem képesek 16:9-es kapcsolójelet tenni rá?!
Na meg szerződések is kötik a szolgáltatót.
A VIVA-nál ugyanakkor nem értem miért váltottak, hiszen célközönségében nézett volt.
jeek írta: Ez rendben van, de ezeknek a szolgáltatóknak ugyanúgy adott pl. a 1 Music Channel, H!T Music Channel, VH1, Best of Music, MusicPlus stb. zenecsatornák továbbítási lehetősége. Ha nem tetszik, ki kell dobni a Viva-t az MTV-vel együtt, mint ahogy a Digi is megtette anno, szerintem.VH1 Viacom-os, tehát ha repülnek az MTV-k, akkor az is repül. Music Channel és a H!T Music nem lenne rossz, de két éve nem képesek 16:9-es kapcsolójelet tenni rá?!
Ilyen alapon már az MTV leépítése miatt is reklamálhatnánk, mert amikor szerződés született akkor még az is zenecsatornaként volt deffiniálva, most meg mi lett belőle? Normálisabb szolgáltatók át is rakták magasabb csomagba, vagy ki is dobták.
mlaszlo írta:Ez rendben van, de ezeknek a szolgáltatóknak ugyanúgy adott pl. a 1 Music Channel, H!T Music Channel, VH1, Best of Music, MusicPlus stb. zenecsatornák továbbítási lehetősége. Ha nem tetszik, ki kell dobni a Viva-t az MTV-vel együtt, mint ahogy a Digi is megtette anno, szerintem.
Egyáltalán nem, a T-nél is ez a helyzet és szerintem sok más szolgáltatónál is.
Márpedig a TV társaságnak is alkalmazkodnia kell, ha lenyomja a szolgáltató torkán az alapcsomagos főcsatornáját, akkor az ne rétegzenei adó legyen. Mert ugye a Viacom csomagban értékesíti a csatornákat, ha kellenek a tematikus MTV-k, akkor be kell venni a kínálatba a két főcsatornát is.
jeek írta: Az a legtöbb szolgáltató szerintem csak a UPC. Na meg nem a TV társaságoknak kell alkalmazkodni a szolgáltatók felé. Ha nem tetszik a szolgáltatóknak az arculat, adott nekik több tucat zenecsatorna amit felvehetnek a kínálatba.Egyáltalán nem, a T-nél is ez a helyzet és szerintem sok más szolgáltatónál is.