RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#94732  Szerző: bandras

Úgy tűnik, hogy a hétvégén volt valami front, ami a hírszerkesztőket/hírolvasókat érintette. Tegnap, vagy tegnapelőtt reggel a Neo híreiben azzal fejeződött be a hírblokk, hogy "öltözzenek fel melegen, mert a távolsági buszokon állítólag nem fűtenek". ??? Csak néztem ki a fejemből reggel, hogy ez most akkor mi? :)
Arra tudok csak tippelni, hogy valaki közlekedési hír gyanánt beküldte, hogy nincs fűtés a Volán buszon, amin ül. A hírszerkesztő pedig még nem járt Budapest határain kívül és azt gondolta, hogy egyetlen ilyen távolsági busz járja az országot...esetleg azt, hogy központilag szabályozzák a buszokban lévő hőmérsékletet... :)
 #94714  Szerző: akosfive

benjamin írta:NEO fm-en szinte már csak régi zenék mennek.Mikor ma hallgattam szinte olyan érzésem volt mintha a slágert hallgatnám.Ez nem rossz mivel eddig katyvasz volt nem találta a helyét de szerintem most rátalált magára. :)
Daniel Powter: Bad Day, Will Young: Jealousy, Quimby: Ajajaj, Heincz Gabi: Learning to let go, Compact Disco: Feel the rain, Train: Drive by, Selena Gomez: Love you like a love song, Madonna: Gimme all your love, - a teljesség igénye nélkül új zenék hétfő délután ;)
 #94703  Szerző: akosfive

benjamin írta:NEO fm-en szinte már csak régi zenék mennek.Mikor ma hallgattam szinte olyan érzésem volt mintha a slágert hallgatnám.Ez nem rossz mivel eddig katyvasz volt nem találta a helyét de szerintem most rátalált magára. :)
Tegnap ezek is mentek: Bruno Mars: It will rain, Selena Gomez: Love you like a love song, Maroon5: Move like Jagger, Rúzsa Magdi: tárd ki a szíved, Enrique Iglesias: Heartbeat - mint igazi régi slágeres zenék. detszófáni^^
 #94680  Szerző: benjamin

NEO fm-en szinte már csak régi zenék mennek.Mikor ma hallgattam szinte olyan érzésem volt mintha a slágert hallgatnám.Ez nem rossz mivel eddig katyvasz volt nem találta a helyét de szerintem most rátalált magára. :)
 #94671  Szerző: LuciFerko

Nickman írta:Ma 21:30 körül Fluor - Mizu, mint "újabb igazi hungarikum". :punch:
:gülü2:
 #94669  Szerző: Nickman

Ma 21:30 körül Fluor - Mizu, mint "újabb igazi hungarikum". :punch:
 #94515  Szerző: Atis90

Én személy szerint tökre örülök, hogy egyre jobban hasonlít a Slágerre! Nagyon szerettem azt a rádiót. :shock: :shock:
Sajnálom, hogy éjszaka nincs Tóth Betty, nagyon jó volt hallgatni, ha nem bírtam aludni.
 #94497  Szerző: Gabeedj

Elég sok érdekességet lehet olvasni itt.Pl a Neo nem sokáig húzza és jó volt a top 1000.Hát a Neo sokáig aláz még Slágeros hagyatékkal bennünket ,majd elrendezik az adósságot és Bumeráng nélkül nem is bírná ki senki 1hétig sem,tehát muszáj menni:).Top 1000 ben voltak jó dalok amin én is meglepődtem,de sajnos elég sok volt az agyonjátszott amúgy is sűrűn játszott Sláger Csizinsky féle ömlengés,na ez az amitől aNeo nem tud kilépni ebből a csapdából.Szélesíteni kellene a zenei palettát ,de ezt tudomásul sem akarják venni.Ami pozitív a hírszolgálat az jó és a tenni akarás és az a küzdelem ,hogy kiszolgálják a széleskörű lakosságot és közbe a Slágerkapszulát le kell nyelniük.Egyértelmű ,hogy az emberek miatt is van ez a helyzet,mert sokan szűk látómezővel rendelkeznek zeneileg és sajnos a Sláger nagy romlást okozott nekünk így ebből a betegségből nehéz lesz a kiút ,ha lesz egyáltalán.Szomorú,hogy egy rádió nem tud arculatot építeni a múlt miatt.
 #94496  Szerző: akosfive

Mert alig láttam ki a fejemből, ne haragudj.
So:
Szvsz. a Neo hírblokkjai nagyjából rendben vannak, a bulvárt a két hosszú (reggel fél hetes és este nyolc órás) hírblokkban soknak érzem, de sajnos tudom, hogy igény van rá.

Tulajdonképpen ez lett volna a lényeg, meg az, hogy én nagyra értékelem azt, hogy látom hogy működő hírszerkesztőség van, és nem csak beolvassák az MTI-t ömlesztve. Ez jó dolog. :) A hallgató hírével kapcsolatban pedig egyetértettünk, még ha nem is érezted. :)
  • 1
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 584