veterán írta:Akkor meg ok is hibaztak, eleg nagyot.Ja, kollektíven.
De sztem bemelegitettek reggel egy jo kis felessel, legalabbis szamomra ez a valoszinubb.
Nekem legalábbis ez volt a benyomásom.
veterán írta:Akkor meg ok is hibaztak, eleg nagyot.Ja, kollektíven.
De sztem bemelegitettek reggel egy jo kis felessel, legalabbis szamomra ez a valoszinubb.
ceve írta:Hát... meghallgattam a felvételt.Akkor meg ok is hibaztak, eleg nagyot.
Csak nekem tűnt furcsának a másik két bemondó is?
Ifj. Tóth György jellegzetesen vontatottan beszél, furcsán hangosan veszi a levegőt, és bakizik.
Auth Magda: első bakinál "na mondom én...", tehát a stúdióban ülő kollégáival adás előtt egyértelműen beszéltek róla, hogy nem fogja tudni rendesen felolvasni a híreket, közben ifj. Tóth György végig ott ül vagy áll mellette (belehallatszik a "horkolása" Magda mikrofonjába), hogy segítsen neki ("ne izgulj... ne izgulj!", "várj, nyugi nyugi...").
Mintha a sportszerkesztő is hadarna, de lehet csak az előzmények zavarták meg.
Ismertetésük szerint a munkatársak intézkedésének köszönhetően Auth Magdát kórházba szállították, gyógykezelése jelenleg is tart.Na nem azért, de ez lehet egy jó képű gyomormosás is stb. Szóval ezzel megint csak táptalajt adnak sok találgatásnak.
mimi írta:Azt hallottam, de nekem van egy felvételem 2005-ből, amin éjjeli híreket mond egy nő a Klubrádióban hallhatóan spiccesen, és a hangja is hasonlít.Pasa írta:Itt is megkérdezem: nem volt ő hírolvasó 6-7 évvel ezelőtt a Klubrádióban is?Nem, ő volt az, aki Bolgár György távozását a hírekben tíz éve azzal kommentálta, hogy "Na végre", ennyi köze van a Klubhoz.
cimbora írta:Teljesen önmagán kívül volt a hölgy. Hazugság hogy rosszullét miatt, egyértelműen részeg volt. Vagy bedrogozott.Nem értem, hogy így hogy engedték egyáltalán mikrofon elé? Gondolom nem 6 óra előtt 1 perccel esett be a stúdióba, ha előbb bent volt, akkor azért azt észre lehetett volna venni, hogy valami nem stimmel vele, hacsak nem a hírek előtt nyomott be egy-két pohár pálinkát
Még ha sztrókot kapott volna, az hasonló lenne, de nem, ő részeg volt.