RADIOSITE Fórum

• Európa Rádió

#94910  Szerző: Sokol404

csokie írta:ha megkapják a budapesti 88.1 et, akkor budapesttől szegedig hallgathatók lesznek... Kecsó déli részétől szerinten vígan jöhet a 87.9 Mhz. De ezek csak feltételezések.
Mindenképpen ez a rádió egy keresztyén értékeket valló, remek beszélgetős adó, csakhogy a lefedettségét tekintve nem tűnik ennyire egyszerűnek a kép:
csokie, ez tényleg inkább csak feltételezés lehet, mert a 87,9 MHz-es szegedi adójuk Kiskunhalason már egyáltalán nem, vagy csak alig szól. Persze, jó lenne, ha valaki megcáfolna! Én sem ezt vártam, de úgy látszik, arra nem terjed el annyira.
 #94907  Szerző: Sokol404

szemilan írta:Sziasztok! Sokol404 és szentlucifer.

Legközelebb az FM-DX topikba, ha kérhetem. Az Európa Rádiót érintő rész maradhat. ;)
http://www.mediasite.hu/forum/viewtopic.php?f=11&t=95

A fórum szabályzat tiltja az OFF-olást.
Köszi.
szentlucifer írta:Üdv mindenkinek!

A hétvégén én is pásztáztam a rádiós étert: Nagyszénáson, autórádióban sikerült befogni a szegedi rádiós frekvenciákat (Kossuth 101.7, Petőfi 104.6, Európa 87.9 Mhz): stabil volt a vétel, mi több, a Rádió 88 is erős vételt produkált a 95.4 Mhz-en (60 km-en túl). :shock:
(kíváncsi lennék egyébként a Rádió 88 további, Csongrád megyén kívüli (állandó) vételére: aki tudja, jelezhetné...)
Szemilan,
elnézést kérek. ;) Többet nem fordul elő.
|
|
|
|------------------->
 #94905  Szerző: Sokol404

szentlucifer írta:Üdv mindenkinek!

A hétvégén én is pásztáztam a rádiós étert: Nagyszénáson, autórádióban sikerült befogni a szegedi rádiós frekvenciákat (Kossuth 101.7, Petőfi 104.6, Európa 87.9 Mhz): stabil volt a vétel, mi több, a Rádió 88 is erős vételt produkált a 95.4 Mhz-en (60 km-en túl). :shock:
(kíváncsi lennék egyébként a Rádió 88 további, Csongrád megyén kívüli (állandó) vételére: aki tudja, jelezhetné...)
Szia,
kérdésedre válaszolva, és ezzel abbahagyva az Offolást:
nálam (Tompán) szintén stabil a Rádió88 vétele -a szó eredeti értelmében-, de sosem nevezhetném FULL STEREO-nak, annyira azért már nem erős erre. Légvonalban 50 km-nek vehetjük a távolságot, azonban a 87,9 Európa Rádió sokkal tisztábban és erőteljesebben jön!
 #94892  Szerző: Glenn

Snake írta:Mi köze a tucctucc zenének ehhez a kornyika Európa adónak?
Tesztelni bármivel lehet, és beírhattam volna bárhova, viszont itt volt téma éppen akkor a 88,1.
Egyéb kín?
 #94884  Szerző: Snake

Ivoa írta:
Szted nem olvastam? Nem kiabáltam, kérdeztem.
Még1x megkérdem részletesebben, hátha nem volt elég konkrét a kérdés:
Mi köze a tucctucc zenének ehhez a kornyika Európa adónak?
Az, hogy a 88,1-et közösségi adóként pályáztatják meg, és nem lesz tuctuc adó ott.
Köszönjük Emese.

Azt se tudod mi volt a kérdés, ilyen hülyeséget válaszolni.....
 #94881  Szerző: Ivoa

Az, hogy a 88,1-et közösségi adóként pályáztatják meg, és nem lesz tuctuc adó ott.
 #94878  Szerző: Snake

Pasa írta:
Snake írta:Mi köze ennek az Európa Jeti Rádióhoz?????
Ez:
Ivoa írta:
csokie írta:ha megkapják a budapesti 88.1 et, akkor budapesttől szegedig hallgathatók lesznek... Kecsó déli részétől szerinten vígan jöhet a 87.9 Mhz. De ezek csak feltételezések.
Biztos megkapják a 88,1-et, csak nehogy ez legyen a vesztük, mert az a freki már sok adót tönkretett :troll:
Néha nem árt visszaolvasni kiabálás helyett!!!
 #94873  Szerző: Glenn

Snake írta:Mi köze ennek az Európa Jeti Rádióhoz?????
Ez:
Ivoa írta:
Biztos megkapják a 88,1-et, csak nehogy ez legyen a vesztük, mert az a freki már sok adót tönkretett :troll:
Néha nem árt visszaolvasni kiabálás helyett!!!
 #94867  Szerző: Snake

Pasa írta:88,1-en most megy valami teszt-szerűség. Nem nagy a térerő és inkább modern csattogós zene megy rajta. Mi lehet ez?
Mi köze ennek az Európa Jeti Rádióhoz?????
 #94863  Szerző: LuciFerko

Mp3 transzmitter a szomszédban. :troll:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18