RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#9638  Szerző: djlacee

MikySoft írta:Akkor nincs szerencsém. Kezdtem reménykedni, hogy Jeek mentes lesz a 2009-es év. Hát talán majd 2010-ben.
Úte, ez kicsit paraszt volt :lol:
 #9637  Szerző: rsite1

jeek írta:
MikySoft írta:Ó, add Istenem, hogy Jeek ott maradjon valahol a semmi közepén, és többet nem tud hápogni itt a fórumon. Add. Köszönöm.
Két lehetőség van, nagyon nem kell örülni, vagy Miskolcon maradok, ahol nincs gáz, mert van szállásom. Vagy Pesten, ahol szintén nincs gáz, mert van busz tovább.
Akkor nincs szerencsém. Kezdtem reménykedni, hogy Jeek mentes lesz a 2009-es év. Hát talán majd 2010-ben.
 #9635  Szerző: tomee87

MikySoft írta:Ó, add Istenem, hogy Jeek ott maradjon valahol a semmi közepén, és többet nem tud hápogni itt a fórumon. Add. Köszönöm.
Két lehetőség van, nagyon nem kell örülni, vagy Miskolcon maradok, ahol nincs gáz, mert van szállásom. Vagy Pesten, ahol szintén nincs gáz, mert van busz tovább.
 #9634  Szerző: rsite1

Ó, add Istenem, hogy Jeek ott maradjon valahol a semmi közepén, és többet nem tud hápogni itt a fórumon. Add. Köszönöm.
 #9633  Szerző: tomee87

Nah, holnap átutazom az egész országot, sajnos vonattal, mert nincs sztrájk :? Az egész már rosszul indul, mert a semmiért lehúztak 2*520Ft-al :evil: De további idegesség is van, mert a szar menetrendnek köszönhetően a vasút távolsági közlekedésre teljesen alkalmatlan, elég ha az egyik vonatom 3-4 percet késik, már buktam az egészet, és az amúgy 7 órás út, 9-10 órás lesz. Holnap beszámolok. :)
 #9510  Szerző: mg

volt már szerencsém nekem is vonatozni egerből haza, füzesabony-szolnok bzmottal 3 óra, aztán szolnoktól ceglédig fasza román vonat zokniárusokkal :D egy kanadai srác jött velünk, vette az érzést :D
ezért sztrájkoljanak
 #9507  Szerző: Attis

Felőlem ha ezentúl az év egynapjában nem dolgoznának a MÁV-dolgozók, akkor se érdekelne. (Ja, mert nálunk nincsen vonat) De amúgyis... Kaposvár-Dombóvár (közúton kb. 30 km) vonat 1 óra, busz 40 perc (minden kocsmánál megáll). Siófok-Kaposvár... Beszarás!!! A távolság: 70-75 km. Menetidő: 2 óra 45-50 perc. Szokták mondani mifelénk: ha a kapolyi megállónál kiugrasz, és kérsz egy sört, nyugodtan megihatod, mert az utolsó kocsit úgyis eléred. :) Szégyen.
Amúgy meg könnyen sztrájkolnak... (na inkább nem megyek bele)
 #9490  Szerző: rsite1

Kezded?
  • 1
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 219