Ákos a Petőfin tényleg jobb volt, nekem valahogy nem jön be a fülemnek erre a hírbedre az ő orgánuma, nem Classos 

greg írta:Na és ki helyett jött? Fel tudja valaki venni/tenni a 12-es híreit? Thx!
FLaci81 írta:A Kabhegyi adókkal valami van, mintha gyengébben adnának, összevissza sisteregnek az autómban (Class, Neo, Petőfi , a Kossuth az passz azt nem néztem), még a Kronehit is jobban bejön mint ezek, pedig eddig fordított volt a helyzet, de az RDS problem az megjavult hálistennek.antennah@ahrt.hu <-ide írd meg a problémádat
FLaci81 írta:A Kabhegyi adókkal valami van, mintha gyengébben adnának, összevissza sisteregnek az autómban (Class, Neo, Petőfi , a Kossuth az passz azt nem néztem), még a Kronehit is jobban bejön mint ezek, pedig eddig fordított volt a helyzet, de az RDS problem az megjavult hálistennek.Én is meg tudom erősíteni, a Neóval nincs ilyen gond, de a Petőfi meg a Class az valami borzalom...
Pihe írta:A 22-órás hírek kétszer ment leEzt én is hallottamközben meg elindult a slágerlista következő órája
http://www53.zippyshare.com/v/4391698/file.html