RADIOSITE Fórum

• Eztazenétkeresem topic

#9541  Szerző: Pasa

MikySoft írta:A múltkor hallottam a Klub rádióban.
???
 #9515  Szerző: tomee87

djlacee írta: Micha Moor - Space (Klaas Remix) ;) faintos zene :mrgreen:
Kép :D
 #9514  Szerző: djlacee

jeek írta:http://radio5jeek.extra.hu/ezzmi.mp3
Micha Moor - Space (Klaas Remix) ;) faintos zene :mrgreen:
 #7640  Szerző: mg

hdshouter írta:
mg írta:
hdshouter írta: Mattafix - Stranger Forever
Áááá nagyon köszi!!! :D Na mostmár legalább tudom, mi a módszer, ha csak dalszöveg alapján keresek!
Kösz mégegyszer! ;)
ne egészre keress, csak egy sorra ;)
 #7637  Szerző: hdshouter

mg írta:
hdshouter írta: Mattafix - Stranger Forever
Áááá nagyon köszi!!! :D Na mostmár legalább tudom, mi a módszer, ha csak dalszöveg alapján keresek!
Kösz mégegyszer! ;)
 #7632  Szerző: mg

hdshouter írta:Lenne még valami... Az MR2-n hallottam egyik este, és szó szerint ez a szövege:
(még mielőtt bárki mondaná, hogy keressek rá a Google-n, ott nincs akármilyen hülyén hangzik :D )

"I definitely know you, tell me where I know you from" --> ennyit sikerült megjegyeznem.

Remélem tud valaki segíteni! :) Ja, és szerintem a Scissor Sisters dala volt, de mindenesetre ugyanolyan hangja volt a palinak aki énekelte.

Köszi előre is ;)
http://www.google.hu/search?q=%22+tell+ ... s=P96&sa=2

Mattafix - Stranger Forever
 #7630  Szerző: hdshouter

Lenne még valami... Az MR2-n hallottam egyik este, és szó szerint ez a szövege:
(még mielőtt bárki mondaná, hogy keressek rá a Google-n, ott nincs akármilyen hülyén hangzik :D )

"I definitely know you, tell me where I know you from" --> ennyit sikerült megjegyeznem.

Remélem tud valaki segíteni! :) Ja, és szerintem a Scissor Sisters dala volt, de mindenesetre ugyanolyan hangja volt a palinak aki énekelte.

Köszi előre is ;)
 #7458  Szerző: hdshouter

LuciFerko írta:Robin S - Show me love
vagy
Mobin Master - Show me love
Nagyon köszi :) Megnéztem mind a kettőt, le is kaptam hirtelen, :D állati nagy számok! :D
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 44