RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#9531  Szerző: mlaszlo

tomash írta:Érdekes!101.8 on nincs most rádió1!!!
Meg is lepődtem, hogy Velence környékén miért nem vált át a 101,8-ra a rádió az autóban, erre megnéztem kézi kereséssel és először meglepődtem, mert a "Midnight Lady" c. szám szólt a 101,8-on, már azt hittem, hogy más vette át Fehérváron ezt a frekvenciát, de a szám végén idegen nyelven szólalt meg a műsorvezető.
Délután 4 óra körül jöttünk haza, akkor már ment a 101,8 Rádió1.
 #9517  Szerző: Zsolt

tomash írta:Érdekes!101.8 on nincs most rádió1!!!
Óóó, akkor tisztán lehet most fogni az FM4-t arrafelé. ;) Mennyit szoktam én szenvedni Agárdon, hogy bejöjjön...
 #9516  Szerző: tomash

Érdekes!101.8 on nincs most rádió1!!!
 #9070  Szerző: mlaszlo

tomee írta:Lehet, hogy betelefonált a játékos, de közben már leadták a drótot, hogy mára már nincs jegy, és ezért ne nyerjen :)
Elképzelhető, annyi előnye van a játéknak, hogy most legalább kevesebb Pink számot játszanak :D
 #9065  Szerző: tomee

Lehet, hogy betelefonált a játékos, de közben már leadták a drótot, hogy mára már nincs jegy, és ezért ne nyerjen :)
 #9064  Szerző: mlaszlo

Sakál írta:Két köcsög meg egy picsa nem fogadja el... Ezen Te meglepődsz?
Meglepődtem, mert rövidebb-hosszabb ideig majdnem minden nap belehallgatok a műsorba és sosem tapasztaltam még ilyen szőrözést a játékoknál, sok esetben már majdnem hogy meg is mondják a megfejtést, most pedig egy jelentéktelen hiba miatt (ami végülis nem is hiba, mert 10 és 14 óra között ez a szlogen) nem kapott belépőjegyet a játékos.
 #9062  Szerző: tomee

Kellemetlen lehet, egy ilyen miatt elbukni, de ez csak az ő szemétségükön múlott.
 #9059  Szerző: Sakál

Két köcsög meg egy picsa nem fogadja el... Ezen Te meglepődsz?
 #9036  Szerző: mlaszlo

A Rádió1-en a napokban belépőt lehet nyerni Pink koncertjére a Rádió1 helyes szlogenjének bemondásával. Eddig semmi gond nincs, de ma reggel a Kukoriban többen is rosszul mondták a szlogent, viszont az egyiket igazságtalanságnak érzem, ugyanis a betelefonáló azt mondta, hogy "103,9 Rádió1 Csak igazi mai sláger megy" és ezt nem fogadták el. Én tudom, hogy nem kell elé a 103,9, de ez akkora bűn? Aki Budapesten hallgatja őket, az nem biztos hogy tudja, illetve érti, hogy működik a Rádió1 hálózatos rendszere. És bár nem én voltam a betelefonáló, illetve nem is ismerősöm, mégis igazságtalanságnak érzem, hogy nem fogadták el, mert 10 és 14 óra között a helyi műsoridőben ez a szlogen hangzik el a műsorvezetők szájából, amit a betelefonáló is mondott. Most egy Budapesti Rádió1 hallgató simán megkeveredhet a szlogenek között...
 #7278  Szerző: Enox

A Roxy-hoz hasonlóan a Rádió1-en is van közvetítés a Club Play-ből Dj Juniorral.
  • 1
  • 472
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • 482