bunyospityu írta:Gondolom, miután megszületik a másodfokú bíróság döntése a 92,9-ről, és új nyertest hoznak ki a 95,3-ra.radiogyuri5600 írta:Mi lesz ha belép a képbe a rádió 1?Miért belép?
bunyospityu írta:Gondolom, miután megszületik a másodfokú bíróság döntése a 92,9-ről, és új nyertest hoznak ki a 95,3-ra.radiogyuri5600 írta:Mi lesz ha belép a képbe a rádió 1?Miért belép?
radiogyuri5600 írta:Mi lesz ha belép a képbe a rádió 1?Miért belép?
djlacee írta:Mindig Calvin Harris - Feel so close -t hallom, az pl előkerülIgen, ahogy írtam van néhány szám, ami akár naponta többször is előkerül, közötte meg össze-vissza mindenfélét játszanak, csak talán pont azokat nem, amiket többször hallgatnának a hallgatók.
LuciFerko írta:Hát nekem még mindig hallgatható ez a rádió, a nagyok közül ezt meg a petőfit bírom elviselni huzamosabb ideigNekem hiányzik az ismétlés, van ugyan néhány szám, ami állandóan előkerül, de ezeket leszámítva megy minden, régi-új, ismert-ismeretlen és hosszú remix-ek is. Nem vagyok biztos benne, hogy ez olyan jó irány.
szabogabor10 írta:Sziasztok!
Szekszárd mellett lakom, Budapest-Széchenyi-hegyi adótoronytól légvonalban 132 km-re, a csávolyi adótoronytól szintén légvonalban 33 km-re. Tudom fogni a Music FM-et egy szimpla dróttal is, de terjedéstől függően elég sokszor bezavar a csávolyi Petőfi (89,4). Ha vennék egy 5 elemes yagit és kitenném a teraszra, pontosan a Széchenyi-hegy felé irányítva, megszűnne a zavarás?
Amúgy szerintem jó kis rádió, a Rádió 1-nél sokkal változatosabb.
szabogabor10 írta:Sziasztok!Ha meg nem is szűnne, de jelentősen csökkenne!
Szekszárd mellett lakom, Budapest-Széchenyi-hegyi adótoronytól légvonalban 132 km-re, a csávolyi adótoronytól szintén légvonalban 33 km-re. Tudom fogni a Music FM-et egy szimpla dróttal is, de terjedéstől függően elég sokszor bezavar a csávolyi Petőfi (89,4). Ha vennék egy 5 elemes yagit és kitenném a teraszra, pontosan a Széchenyi-hegy felé irányítva, megszűnne a zavarás?
Amúgy szerintem jó kis rádió, a Rádió 1-nél sokkal változatosabb.
faingyőző írta:Talán a Made in Hungary-ben hallotta.LuciFerko írta:Pitbull hol magyar?ezt a h*lyeséget ki mondta?