RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#95247  Szerző: Ivoa

bunyospityu írta:
radiogyuri5600 írta:Mi lesz ha belép a képbe a rádió 1? :D
Miért belép?
Gondolom, miután megszületik a másodfokú bíróság döntése a 92,9-ről, és új nyertest hoznak ki a 95,3-ra.
 #95230  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Mindig Calvin Harris - Feel so close -t hallom, az pl előkerül :gülü2:
Igen, ahogy írtam van néhány szám, ami akár naponta többször is előkerül, közötte meg össze-vissza mindenfélét játszanak, csak talán pont azokat nem, amiket többször hallgatnának a hallgatók.
 #95217  Szerző: djlacee

Mindig Calvin Harris - Feel so close -t hallom, az pl előkerül :gülü2:
 #95215  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:Hát nekem még mindig hallgatható ez a rádió, a nagyok közül ezt meg a petőfit bírom elviselni huzamosabb ideig :)
Nekem hiányzik az ismétlés, van ugyan néhány szám, ami állandóan előkerül, de ezeket leszámítva megy minden, régi-új, ismert-ismeretlen és hosszú remix-ek is. Nem vagyok biztos benne, hogy ez olyan jó irány.
 #95210  Szerző: asimov

Hali!

Ezt, igy "tavolrol" senki a vilagon meg nem mondja neked.. :)
Egyebkent igen biztato a helyzet, mert Szekszardrol "nezve", van bo 90 fok elteres (ez tobb, mint eleg) a ket ado iranya kozott, ugyhogy iranyba allitott, 5 elemes yagi-val valoszinuleg jo veteled lesz.
Ezzel egyutt is, 0.1 MHz stabil szetvalasztasahoz mar jofele (igen jo szelektivitasu, nem elhangolodo, stb) radio is kell.
Milyen radioval hallgatozol, mar ha nem titok ez?
szabogabor10 írta:Sziasztok!
Szekszárd mellett lakom, Budapest-Széchenyi-hegyi adótoronytól légvonalban 132 km-re, a csávolyi adótoronytól szintén légvonalban 33 km-re. Tudom fogni a Music FM-et egy szimpla dróttal is, de terjedéstől függően elég sokszor bezavar a csávolyi Petőfi (89,4). Ha vennék egy 5 elemes yagit és kitenném a teraszra, pontosan a Széchenyi-hegy felé irányítva, megszűnne a zavarás?
Amúgy szerintem jó kis rádió, a Rádió 1-nél sokkal változatosabb.
 #95192  Szerző: LuciFerko

szabogabor10 írta:Sziasztok!

Szekszárd mellett lakom, Budapest-Széchenyi-hegyi adótoronytól légvonalban 132 km-re, a csávolyi adótoronytól szintén légvonalban 33 km-re. Tudom fogni a Music FM-et egy szimpla dróttal is, de terjedéstől függően elég sokszor bezavar a csávolyi Petőfi (89,4). Ha vennék egy 5 elemes yagit és kitenném a teraszra, pontosan a Széchenyi-hegy felé irányítva, megszűnne a zavarás?
Ha meg nem is szűnne, de jelentősen csökkenne!
 #95191  Szerző: szabogabor10

Sziasztok!

#95189  Szerző: Nickman

faingyőző írta:
LuciFerko írta:Pitbull hol magyar? :punch:
ezt a h*lyeséget ki mondta?
Talán a Made in Hungary-ben hallotta. :D
  • 1
  • 479
  • 480
  • 481
  • 482
  • 483
  • 565