Pasa írta:Nekem mindegy. Elég szomorú, ha valakinek minden élethelyzetben a televízió a megoldás.
Szerintem aki arra használja a tévét, amire kell, az nem igényel ennyi töltelékadót. Egyébként nem lenne ez baj, de ekkora felárat én nem fizetnék érte (de természetesen ez magánvéleményem).
Nem is kell fizetned, azért vannak digitális prémiumcsomagban. Hidd el, aki nem csak a reklámokkal agyontömött tucatadókat akarja, azoknak megéri ez az 1-2 ezer Ft havonta
De ha elég egy kb. Digikábel vagy UPC féle csatornafelhozatal, akkor előfizetsz a Pr Delta 60-65 csatornás analóg csomagra 3500Ft-ért (nettel még olcsóbban) és akkor abban minden tematikából tényleg csak az alapcsatornák vannak, kizárólag magyar nyelvűek. Nem kényszeríti ezeket a plusszokat senki, senkire.
Egyébként a digitális prémium csomagok népszerűségét mutatja, hogy míg tavaly csak a D1, D2, DId prémiumcsomagok voltak, (na meg HBO, Filmbox) addig az idén már bővíteni kellett a D3 csomaggal is a felhozatalt. Bár pontos adataim nincsenek, de az előfizetők kb. 40%-a biztos, hogy előfizet valamilyen digitális prémiumcsomagra.