RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#95417  Szerző: PooLee

Nem is tudom, melyik a rosszabb... az említett hálózatasodás (ami egyébként Európában máshol is tapasztalható), vagy az, ha beleölnek sok-sok milliót egy alapból halott koncepcióba, ami esetleg annyira gáz, hogy még a rádiózás presztízsét is rombolja... Egyre több ilyen üti fel a fejét... A valódi szakemberek képzése megszűnt (mivel elkergették az országból azokat, akik tudták, mi fán is terem mindez), most meg mindenki azt hiszi, hogy ő sokkal-sokkal jobban ért hozzá, mint bárki a világon, és majd megmutatja. Ehhez képest még kifejezetten kellemes jelenség, ha a Rádió1 szól egy frekin. Szerintem.
 #95408  Szerző: Ivoa

szentlucifer írta:alig van hallgatottsága.
Ez még az "új" frekiken sincs így (Nyíregyháza, Zalaegerszeg). Nézd meg a hallgatottsági méréseket, meg a FB-fanpageük rajongóinak a számát. Sok rádió a tizedének is örülne.
 #95407  Szerző: Attis

alig van hallgatottsága
Ez mondjuk a Rádió1 tekintetében nem helytálló.
 #95405  Szerző: szentlucifer

Figyelve a Rádió 1 körüli frekvencia-hercehurcát, szegediként örülök, hogy (eddig) nem sikerült Csongrádban ennek a rádiónak bevásárolnia. Maradt (eddig még) a szegedi eredetű Rádió 88, a szekszárdi Aliscát viszont sajnálom, mert szegediként - még FM-sávban - 1997-től pár éven át több-kevesebb rendszerességgel hallgattam ez utóbbi adót (Szegeden:-)))), és úgy vélem, az Alisca egészen jól összerakott kis helyi rádió volt. Valahogy nem igazán normális, hogy lassan minden megyében ugyanazt az ócska divatrádiót lehet hallgatni, amitől sokan azért rendesen el vannak ájulva. Nem szeretem, ha egy adó bevásárol minden megyében, hálózatot épít, majd csodálkozik, hogy helyi infó hiányában alig van hallgatottsága.
 #95390  Szerző: Ivoa

viktorio írta:ha a rádió1 Pesten frekit nyer, akkor a music fm elkészíti a honlapját.:)))
Azt nem tudjuk, hogy mikor nyer Bp-en frekit, de azt már igen, hogy mikor fog Dunaföldváron :P

465/2012. A Médiatanács által a Dunaföldvár 106,5 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség
hasznosítására 2011. szeptember 2-án közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás
eredményének megállapítása

Ha meg esetleg Szentesen is nyernének, akkor azt is holnap tudjuk meg (bár ennek kicsi esélyét látom):
464/2012. A Médiatanács által a Szentes 106,1 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség
hasznosítására 2011. július 21-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás
eredményének megállapítása

Emellett kiderül, hogy mi lesz a Siófok 92,6 sorsa:
463/2012. A Médiatanács által 2011. szeptember 2-án közzétett, a Siófok 92,6 MHz helyi rádiós
médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására kiírt Pályázati Felhívásra 2011. október 4-én benyújtott
Pályázati Ajánlatok értékelésének előkészítése

Emellett meg persze számos frekvenciahosszabbítás, kibővülve a komlói és a székesfehérvári-sárbogárdi frekikkel.
 #95377  Szerző: viktorio

ha a rádió1 Pesten frekit nyer, akkor a music fm elkészíti a honlapját.:)))
 #95352  Szerző: Attis

Az igazi (netes) Rádió1-en és az Aliscán is a DiscoShit TOP 40 megy, teljesen más zenékkel, más felkonfokkal. Az Alisca-n valami ismétlés megy, mert az előbb azt mondták, hogy a mai sztárvendég Lauer, csakhogy ő nem hétfőn van adásban. A netes adásban Dj. Junior lesz.
 #95325  Szerző: veterán

Szivecskeim, az ideiglenesen hosszabbitott frekiket nem lehet uj halozatba kapcsolni. Ezeken kulonbozo musort kell sugarozni.
 #95310  Szerző: Ivoa

Bármilyen fura, de ma reggel is teljesen más a műsor. Érdekességek:

6.27, Alisca: hírek, 6.27, R1: zene
6.30, Alisca: zene, 6.30, R1: hírek
6.34, Alisca, Hepi Endre: "9(!) perccel múlt fél 7, Kukori, R1, a nap vicce"
6.37, R1, Hepi Endre: "7 (!) perccel múlt fél 7, Kukori, R1, a nap vicce" - ezt nem hallgattam meg, h ua. volt-e
6.41, Alisca: interjú a Jóban-rosszban producerével
6.45, R1: interjú a Jóban-rosszban producerével

Mindenesetre a zenék egyáltalán nem ugyanazok, kihasználják azt a lehetőséget, hogy 40 szám más sorrendben is ismétlődhet :P A hírek viszont mind maiak voltak.

Ha úgy vesszük, ezzel végülis a minőség ugrásszerű növekedésnek indult, hiszen a Flo Rida- Good Feeling c. számot ha unjuk, át lehet kapcsolni Pitbullra, vagy Lady Gagára ugyanabban az idősávban. :troll:
 #95276  Szerző: mlaszlo

Ivoa írta: Ha valaki esetleg megerősítené, hogy a vidéki frekiken az Alisca műsora megy és nem a R1-é, azt megköszönnénk :)
A 101.8-on és a 105.7-en a központi műsor megy, az Aliscán viszont tényleg eltér.
  • 1
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 482