RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#95430  Szerző: mimi

mlaszlo írta:Míg előbbinek a nézettség a legfontosabb, addig az utóbbinak az is mindegy, ha senki nem nézi.
Az meg az adófizetőnek nem kéne, hogy mindegy legyen, hogy mire megy el 70 milliárd. Ezzel együtt a nézettségét nem a kereskedelmi célcsoportokban, hanem az adott műsorok közönségén belül kell értelmezni.
 #95425  Szerző: mlaszlo

Gabeedj írta:Tehát ha leszerződik,akkor az a minimum ,hogy leadja,nem csak akkor ha kedve tartja.Na ezért is igényesebb a MTV!
Kereskedelmi csatornát ne hasonlítsunk a közszolgálatihoz. Míg előbbinek a nézettség a legfontosabb, addig az utóbbinak az is mindegy, ha senki nem nézi.
 #95421  Szerző: Glenn

Zolika írta:Közszolgálatit elvből nem nézek. Szégyellném ha megtenném.
Hát akkor bizony szégyellheted is magad, két okból. Egyrészt milyen elv az, hogy csak bulvármédiát néz valaki? Ez nem elv, hanem rossz szokás. Másrészt meg véleményt mondani valamiről, amit sosem nézel, hát...
ATV-t nézel, ez rendben is van, de ugye azon azért nem az megy, mint a "nagy" kereskedelmieken? Van rajta közszolgálat rendesen (mégha egyoldalú is, de van).
Zolika írta:Mit másolnak? Csak a bulváradók főműsoridejét.
Hát ez részben igaz, kénytelenek, mert - mint látható, sajnos - erre is van igény, és a nézettség nagy úr.
Zolika írta:Marslakók, vetélkedő, amely olyan hogy aki valamit nem tud, azalatt megnyillik a talaj.
Na, ezeket kényszeríti rájuk a nézettségi verseny. A Marslakók gyenge, de kb. a BK és a JR szintjén van: ugyanúgy nézhetetlen. A vetélkedő (Maradj talpon!) viszont a legnézettebb ilyen típusú műsor!
Zolika írta:Show-műsorok, melyből az egyiket egyenesen az RTL-től importálták.
Hát a DTK sem nagy durranás, de legalább nem celeborientált, és nem ordenáré stílusú. De az érdekelne, melyiket is importálták az RTL-től? Gondolom nem a Fábryra gondoltál, mert nyilván képben vagy, és tudod, hogy az az MTV-ben indult és az RTL "importálta" onnan...
Zolika írta:De akkor soroljad azokat az értékes műsorokat amik máshol nincsennek!
MM, Kék fény, KorTárs, Négy szellem, Múlt-Kor, Zöld Tea, Jelfák, Angi jelenti, Delta, Anno, Zegzugos történetek, A rejtélyes XX. század, Barangolások öt kontinensen, valamint szórakoztató kabaré és zenei műsorok.
Persze ezek neked nem mondanak semmit, mivel te elvből oda sem kapcsolsz. Na meg ezek csak szórakoztatnak, tájékoztatnak és oktatnak, tehát unalmas sz.r műsorok. Sehol egy repkedő szupercsávó, robbanó autó, freccsenő vér, vagy épp kornyikáló celeb, vihorászó levitézlett humorista...
:gülü2:
 #95416  Szerző: PooLee

Szerintem elférnek könnyedebb műsorok is a közszolgálati csatornákon, ezzel alapvetően nem lenne gond. Amivel viszont igen:
- ha ez teljes mértékben a komoly műsorok rovására megy (én látok egy ilyen tendenciát... a megmaradó komolyabb programok pedig propagandaműsorokként funkcionálnak)
- ha a könnyedebb műsorok (is) a propaganda köré épülnek (néhány műsor esetében már a 1-2 percnyi beletekintés elárul mindent; de a Maradj talpon! című vetélkedőben is megfigyelhető, hogy a kérdések többsége mivel kapcsolatos. Amikor én láttam, ilyenek voltak: Horthy, Széll Kálmán, kereszténység, stb.)
 #95414  Szerző: Zolika

Gabeedj írta:Pasa igazad van!Igényesebb és kell egy két kereskedelmi jellegű műsor is,mert a ratyi emberek többsége magyar szappanoperát akar nézni esténként .Marslakók sem nagy eresztés,de jobb szerintem mint a jóban rosszban és barátok közt .Tv2 gerinctelensége pedig nem indokolt.Nézettség?Ugyan.Lehet többen nézik a döntőt és elődöntőt ,de igazából ha szerződést kötsz a tv2 csoportal,akkor jó lenne,ha nem egy eldugott adón adnák a meccseket,hanem a főadón.Ha nem nézett,akkor vállalja .BL sem különb egy Show műsor vagy egy film a BL-nél.Mind 1-nél a legfontosabb,hogy nézett legyen ,így van ez a BL-el is.Tehát ha leszerződik,akkor az a minimum ,hogy leadja,nem csak akkor ha kedve tartja.Na ezért is igényesebb a MTV!

Megkérdezhetem a korodat?

Nem csak e komment miatt. A korábbi hónapokban sok olyat olvastam tőled - főleg a NEOs topikban - amivel kivíncsivá tettél.

Előre is köszönöm szépen.

Hogy a tv2-höz is hozzászóljak. Nyílván betartják az UEFA-val kötött szerződést. Csak úgy mint a magyar törvényeket.
 #95412  Szerző: Zolika

Pasa írta:
Zolika írta:Igényes műsorok a közszolgálaton?! De hiszen a tv2-t és az RTL-t másolják. Csak többet költenek rá, mint az említett két adó összesen.
Másolják? Mit? Ha akarod, felsorolom azokat a műsorokat, amik igényesek és még csak hasonló sincs egyik kereskedelmin sem. Értelmes (és igényes) ember inkább közszolgálatit néz, lassan már akkor is, ha filmre vágyik.
Én ATV-t nézek, és értelmes embernek tartom magam. Közszolgálatit elvből nem nézek. Szégyellném ha megtenném. :)

Mit másolnak? Csak a bulváradók főműsoridejét. :)
Marslakók, vetélkedő, amely olyan hogy aki valamit nem tud, azalatt megnyillik a talaj. Jelzem eddig egyik kereskedelmi sem ment el. Ennél ők csak kulturáltabb vetélkedőket vásároltak. Show-műsorok, melyből az egyiket egyenesen az RTL-től importálták.

Én már a különbséget sem nagyon látom az M1, tv2 és RTL között...

De akkor soroljad azokat az értékes műsorokat amik máshol nincsennek! (Sportműsor nem ér, mert azt a többi is adná, csak a közpénz ellen nehéz versenyezni ha jogokat kell venni...)
 #95404  Szerző: mlaszlo

Pasa írta: Másolják? Mit? Ha akarod, felsorolom azokat a műsorokat, amik igényesek és még csak hasonló sincs egyik kereskedelmin sem. Értelmes (és igényes) ember inkább közszolgálatit néz, lassan már akkor is, ha filmre vágyik.
Úgy látszik akkor én nem vagyok se igényes, se értelmes ;)
Véleményeket lehet írni, de szerintem ilyen jellegű megjegyzéseket kár hozzáfűzni és minősíteni azokat, akik az adott csatornát és műsort nézik.
 #95398  Szerző: Gabeedj

Pasa igazad van!Igényesebb és kell egy két kereskedelmi jellegű műsor is,mert a ratyi emberek többsége magyar szappanoperát akar nézni esténként .Marslakók sem nagy eresztés,de jobb szerintem mint a jóban rosszban és barátok közt .Tv2 gerinctelensége pedig nem indokolt.Nézettség?Ugyan.Lehet többen nézik a döntőt és elődöntőt ,de igazából ha szerződést kötsz a tv2 csoportal,akkor jó lenne,ha nem egy eldugott adón adnák a meccseket,hanem a főadón.Ha nem nézett,akkor vállalja .BL sem különb egy Show műsor vagy egy film a BL-nél.Mind 1-nél a legfontosabb,hogy nézett legyen ,így van ez a BL-el is.Tehát ha leszerződik,akkor az a minimum ,hogy leadja,nem csak akkor ha kedve tartja.Na ezért is igényesebb a MTV!
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 203